Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Δυο χάντικαπ και σήμερα!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Με 50% επιτυχία κινήθηκε η χθεσινή στήλη, καθώς επιβεβαιώθηκε το +1.5 των Team Heretics κόντρα στους Fnatic (2-1), ενώ αντίθετα, χάσαμε το +1.5 των Dignitas, οι οποίοι ηττήθηκαν τελικά με 2-0. Δυο χάντικαπ έχουμε ξεχωρίσει και από το σημερινό πρόγραμμα πάμε στοίχημα, πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας.

Προγνωστικά E-Sports

Ninja in Pyjamas vs Astralis

Πρόκειται για ένα σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες που μάχονται για την κορυφή του ομίλου. Οι NIP προπορεύονται αυτή τη στιγμή, ωστόσο οι Astralis με νίκη θα τους προσπεράσουν και ουσιαστικά θα «κλειδώσουν» την πρόκριση. Περιμένουμε η κάθε ομάδα να κερδίσει το χάρτη της επιλογής της, επομένως θα επιλέξουμε NIP +1.5 σε απόδοση 1.93 στον Stoiximan.

Movistar Riders vs G2 Esports

Οι G2 δείχνουν να μη βρίσκονται στα καλύτερά τους, ακόμη και όταν κερδίζουν δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, σε αντίθεση με τους Ισπανούς που παίζουν εξαιρετικά. Θεωρούμε πως οι Movistar Riders έχουν το πάνω χέρι σε Mirage – Overpass, θα πάμε με το Movistar Riders +1.5 σε απόδοση 1.93.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!