Επιστροφή Σλούκα; Όχι είδηση, ποντάρισμα

Καλημέρα σας. Αν και το μενού της Betshop. Έχει κάποιες αγορές σήμερα, θα προτιμήσω να μιλήσω για κάτι που μου τράβηξε περισσότερο την προσοχή και αφορά ένα μακροχρόνιο στοίχημα.

Μπορεί να μην έχουμε δράση αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και οι ομάδες προετοιμάζονται. Είτε για τη συνέχιση της τωρινής χρονιάς, είτε για την αρχή της νέας. Ουδείς ξέρει. Μέχρι τότε να είμαστε όλοι υγιείς. Θα μιλήσω για μπάσκετ, με το οποίο, οι αναγνώστες της στήλης γνωρίζετε ότι αγαπώ ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που θέλουν να ξαναμπούν δυνατά στο προσκήνιο.

Ο Μπαρτζώκας δεν ήρθε απλά για να σώσει τη χρονιά, ήρθε για να πετύχει από την επόμενη και να φέρει τον Ολυμπιακό ξανά στη διεκδίκηση της κορυφής.

Γι’ αυτό πρέπει να χτίσει. Το μπάτζετ δεν θα μεγαλώσει. Οι επιλογές θα αλλάξουν.

Κι εδώ μπαίνει το ποντάρισμά μας. Βρίσκουμε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό με το «ΝΑΙ» να είναι φαβορί στο 1.75, έναντι του «ΟΧΙ».

Τα πάντα ρευστά και προβληματικά στη Φενέρ, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερη προσθήκη, ο ίδιος προφανώς και θα επιθυμεί τον επαναπατρισμό, εκτός και αν έρθει τεράστια -οικονομικά- πρόταση από το εξωτερικό. Κι αυτές τις προτάσεις 2-3 ομάδες είναι που μπορούν να τις κάνουν.

Η παρουσία του Μπαρτζώκα στον πάγκο θα επηρεάσει την απόφαση του Σλούκα και στη συγκεκριμένη απόδοση αξίζει να πάρουμε το ρίσκο.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!