Επιστρέφει στη δράση η Κόστα Ρίκα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Ούτε η Κυριακή πήγε καλά για το στοίχημα όσον αφορά στις επιλογές μου από την δεύτερη κατηγορία της Λευκορωσίας. Απόψε λοιπόν θα περάσουμε τον Ατλαντικό και θα ασχοληθούμε με το «εξωτικό» ποδόσφαιρο της Κόστα Ρίκα! Μία χώρα που έχει σχετικά καλή εθνική ομάδα, αλλά με τα «αστέρια» της να παίζουν κυρίως εκτός εγχώριου πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα διακόπηκε λόγω του κορωνοϊού για δύο μήνες και τώρα ξεκινάει ξανά. Πρόκειται για την Κλαουσούρα, που έχει ακόμη εφτά αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας, πριν διεξαχθούν τα πλέι οφς για την διεκδίκηση του τίτλου. Για να ξέρετε γενικώς τι γίνεται, όσοι δεν γνωρίζετε, οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα παίξουν διπλά παιχνίδια, η πρώτη με την τέταρτη και η δεύτερη με την τρίτη. Οι νικήτριες θα παίξουν στον τελικό πάλι σε διπλά παιχνίδια. Τώρα αν μετά τη διαδικασία των πλέι οφς, τερματίσει πρώτη η ομάδα που τερμάτισε πρώτη και στην κανονική διάρκεια, παίρνει τον τίτλο. Αλλά αν κερδίσει τα πλέι οφς κάποια άλλη ομάδα, θα παίξει στο τέλος και έναν τελικό με την πρώτη της κανονικής διάρκειας για το ποια θα πάρει τον τίτλο, πάλι σε διπλά παιχνίδια!

Από εκεί και πέρα η ομάδα που υποβιβάζεται είναι αυτή που θα τερματίσει τελευταία, αλλά συνυπολογίζοντας τους βαθμούς που έχει πάρει τόσο στην φετινή Κλαουσούρα, όσο και στην Απερτούρα!

Τώρα από τα σημερινά παιχνίδια, θα κρατήσω ως επιλογή το G/G μαζί με το over 2,5 στο παιχνίδι της Καρταχίνες με την Αλαχουλένσε σε τιμή 1,95 στην Betshop. Το ευνοεί τόσο η παράδοση, όσο και τα φετινά στατιστικά τους, τουλάχιστον πριν την διακοπή λόγω του κορωνοϊού. Γιατί πλέον είναι και αυτό ένα δεδομένο που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας…

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…