Επιλογές από Σουηδία και Σκωτία

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Θετικά έκλεισε η χθεσινή ημέρα, καθώς από τις τέσσερις προτάσεις από τη Β’ Ολλανδίας, επαληθεύτηκαν οι τρεις, πέρασαν το «διπλό» της Έμεν (2-3), ο άσσος της Ντόρντρεχτ (1-0 τη Βααλβάικ) και το αμφίσκορο στο Αλμίρε Σίτι – Τέλσταρ (2-3), μας χάλασε το απόλυτο η πιο ρισκαδόρικη πρόταση, το «διπλό» της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με την Γιονγκ Αλκμάαρ (0-0). Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από το σημερινό μενού, όπου θα ασχοληθούμε με Κύπελλο Σουηδίας και Α’ Σκωτίας.

Ξεκίνημα απ’ το ΑΪΚ Στοκχόλμης – Έρεμπρο. Η ΑΪΚ θέλει να δώσει απαντήσεις, θα αναζητήσει την πρόκριση, περισσότερο για να δείξει στις υπόλοιπες διεκδικήτριες του τίτλου, ότι παραμένει δυνατή. Θα είναι αποτυχία αν αποκλειστεί στην έδρα της, υπερέχει σε όλους τους τομείς της Έρεμπρο και εύκολα ή δύσκολα θα περάσει στα ημιτελικά. Επιλέγουμε 1 + Under 3.5 σε απόδοση 2.10 στον Stoiximan.

Συνεχίζουμε με το Ερντριόνιανς – Στρανράερ. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από ήττες και θα προσπαθήσουν να ψάξουν άμεσα αντίδραση. Η Ερντριόνιανς στην έδρα της είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη και κόντρα στην προβληματική για παραπάνω από ένα μήνα Στρανράερ, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Κρατάμε τον άσσο σε απόδοση 1.97 στον Stoiximan.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Άλμπιον Ρόβερς – Κουίνς Παρκ. Αντέδρασε μετά από καιρό η Άλμπιον Ρόβερς και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις. Αναγκασμένη να πάρει ρίσκα η Κουίνς Παρκ, λογικά θα δούμε ανοικτό παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν, έχει λογικό το combo Goal/Goal + Over 2.5 σε απόδοση 1.85 στον Stoiximan.

Αυτά τα τρία για σήμερα, νέα στήλη ξανά την Πέμπτη… Καλή τύχη σ’ ότι επιλέξετε!  

Bet365: Η Κορυφαία Εταιρία - ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ