Εντυπωσιακή παράδοση ισοπαλιών

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν πήγε καλά η χθεσινή μέρα στη δεύτερη κατηγορία της Λευκορωσίας όσον αφορά στο στοίχημα και στις προτάσεις μου, αφού πέρασε μόνο η μία από τις τρεις! Με την ίδια κατηγορία θα ασχοληθώ και σήμερα, ελπίζοντας σε καλύτερη τύχη.

Από τα τρία σημερινά παιχνίδια, δύο τράβηξαν την προσοχή μου, όσον αφορά σε σημεία. Το πρώτο είναι το Χ στο Σλόνιμ – Σμόργκον, σε τιμή 3,14 στην Betshop. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει το μοναδικό παιχνίδι στην έδρα τους, αλλά η Σμόργκον παραμένει αήττητη και έχει 2/2 Χ εκτός έδρας. Ταυτόχρονα η παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι ενισχύει αυτή την επιλογή, αφού τα έξι από τα εφτά παιχνίδια τους σε αυτό το γήπεδο έχουν λήξει ισόπαλα!

Το δεύτερο είναι ο άσος της Σπούτνικ, στην «εξωπραγματική» τιμή του 3,87 στην Betshop. Εχει τρεις σερί νίκες και είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, ενώ παίζει στην έδρα της, όπου έχει συνθετικό χλοοτάπητα. Βέβαια η αντίπαλος της, η Γκόμελ, είναι καλή ομάδα, αλλά έχει τιμωρημένο τον πρώτο της σκόρερ. Εμπεριέχει ρίσκο η επιλογή, αν κάποιος θέλει να το πάει πιο συντηρητικά, μπορεί να επιλέξει το 1Χ (Δ.Ε.) στην ίδια στοιχηματική ιστοσελίδα, στο 1,86.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…