Ένα και να «καίει»!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Ευτυχώς από τις δύο επιλογές των εθνικών ομάδων επιβεβαιώθηκε το σημείο με την υψηλότερη απόδοση, το Χ στο Ιταλία – Ολλανδία. Η Τσεχία φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών.

Πάμε όμως να δούμε τη σημερινή μου επιλογή από το στοίχημα, η οποία είναι μία και μοναδική, από την δεύτερη εθνική κατηγορία της Βραζιλίας.

Μποταφόγκο Σάο Πάουλο – Αμέρικα Μινέιρο Προγνωστικά

Η Αμέρικα Μινέιρο έχει δύο σερί νίκες, η μία εκτός έδρας, αφού μακριά από το γήπεδο της τα πηγαίνει καλύτερα απ’ ότι εντός! Αλλωστε έχει ηττηθεί μόνο στην έδρα της Σαμπάιο Κορέα στο εθνικό πρωτάθλημα. Εχει βρεθεί στην πρώτη τετράδα που οδηγεί σε άνοδο, ενώ και ο τεχνικός της, Λίσκα, είπε όχι στην πρόταση της Κρουζέιρο, κάτι που μπορεί να ανεβάσει και άλλο την ψυχολογία της ομάδας. Από την άλλη μεριά η Μποταφόγκο Σάο Πάουλο έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, μαζί με άλλες δύο ομάδες, με εννιά ήττες στα 15 τελευταία παιχνίδια. Επομένως με αυτά τα δεδομένα μπορεί κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Αμέρικα Μινέιρο στο 2,05 στην bet365.

Αυτά τα πολύ ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:15 Μποταφόγκο Σάο Πάουλο – Αμέρικα Μινέιρο 2 (2,[email protected] bet365)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…