Ένα και με πολύ ρίσκο!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και να χαίρεστε όλοι τις μητέρες σας! Η νίκη της Σμόργκον χθες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εξαιρετική και δικαίωσε την επιλογή μου. Αλλά όπως και στις ήττες, έτσι και στις νίκες, κάνουμε απλά μία αναφορά και προχωράμε παρακάτω, κάτι που πρέπει να συμβαίνει μονίμως στο στοίχημα.

Σήμερα διεξάγονται τέσσερις ακόμη αγώνες για τη δεύτερη κατηγορία της Λευκορωσίας, αφού το Γκόμελ – Αρσεναλ αναβλήθηκε, λόγω ύποπτου κρούσματος σε παίκτη της Αρσεναλ για κορωνοϊό! Και αν επιβεβαιωθεί, μένει να φανεί τι θα γίνει στη συνέχεια!

Για να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας, για κανέναν αγώνα δεν έχω τόσο ξεκάθαρη «φωνή» όσο είχα για το χθεσινό παιχνίδι. Αλλωστε στα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια υπάρχουν «καυτά» φαβορί και στα άλλα δύο τα σετ αποδόσεων αντικατοπτρίζουν το πόσο αμφίρροπες αναμετρήσεις είναι. Σε κάθε περίπτωση θα έλεγα πως είναι προς αποφυγή ο άσος της Νάφταν, αφού προσφέρεται σε πολύ χαμηλή τιμή, αν ο αντίπαλος της ήταν λίγο καλύτερος, ίσως άξιζε και κόντρα.

Αν κρατούσα ένα σημείο, θα ήταν ο άσος της Γκράνιτ, ο οποίος έχει και καθοδική πορεία (στο 2,55 στην Βetshop την ώρα που γραφόταν το κείμενο). Ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, το πιθανότερο είναι να την πετύχει στην έδρα της και αντιμετωπίζει μία αντίπαλο στα μέτρα της, την Βόλνα, η οποία έχασε τον μοναδικό αγώνα που έχει παίξει μακριά από το δικό της γήπεδο.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…