Καλημέρα στους φίλους του Bethome! Η κακοδαιμονία συνεχίστηκε την Πέμπτη, ας ελπίσουμε να σταματήσει σήμερα, μετά και την ισοφάριση που δέχθηκε η Ρέιντζερς στα τελευταία λεπτά. Το θετικό είναι πως επιστρέφουμε σε αγώνες πρωταθλημάτων, οι οποίοι πάντα είναι οι αγαπημένοι μου. Πάμε λοιπόν στη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα να δούμε τι κρατάω.

Στη Λιγκ 2 της Αγγλίας η πιο φορμαρισμένη ομάδα είναι η Σκάνθορπ, με πέντε συνεχόμενες νίκες. Υποδέχεται μία εξίσου φορμαρισμένη αντίπαλο, την Κόλτσεστερ, αλλά έχουν πάρα πολύ καλή παράδοση απέναντι της, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό και αξίζει κάποιος να ρισκάρει λίγο, ποντάροντας στον άσο της Σκάνθορπ, σε τιμή 2,46 στην Betshop.

Από τη Λιγκ 1 της Σκωτίας μοιάζει λίγο λάθος το σετ αποδόσεων στο Φόλκερκ – Ρέιθ Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι θεωρούνται «καυτό» φαβορί, παρόλο που η έδρα τους δεν είναι κανένα φόβητρο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόνο μία ήττα στα 15 τελευταία παιχνίδια τους! Γι’ αυτό και έχουν ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η τιμή του διπλού, στο 5,00 στην Betshop, είναι αρκετά υψηλή. Σε τέτοιο βαθμό που μπορούν να βολευτούν και οι πιο «συντηρητικοί», ποντάροντας στο Χ2 (Δ.Ε) της Ρέιθ Ρόβερς στο 2,18 στην Betshop.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!