Εν αναμονή «κλειστών» αγώνων

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η γκίνια συνεχίζεται, με γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά η αλήθεια είναι πώς προχθές πλήρωσα και την εν μέρει απληστία μου. Και αυτό καθώς δεν περιορίστηκα στο καλοπληρωμένο G/G της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, για να πάρω καλύτερη τιμή, κάτι που δεν βγαίνει πάντα σε καλό στο στοίχημα. Τέλος πάντων, αφήνω το παρελθόν, πάμε στις σημερινές μου επιλογές.

Με εθνικές ομάδες δεν πρόκειται να ασχοληθώ, έχουν καιρό όχι απλά να παίξουν μεταξύ τους, ακόμη και να μαζευτούν… Και πολλές δεν παίρνουν τόσο σοβαρά το Nations League για το οποίο αγωνίζονται απόψε. Αντιθέτως θα ποντάρω στους δύο αγώνες που γίνονται για τη δεύτερη εθνική της Βραζιλίας, τους οποίους περιμένω σχετικά «κλειστούς».

Φιγκεϊρένσε – Παρανά Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο ομάδες όπου οι εφτά τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας, από το 2013 και έπειτα, έχουν λήξει με under 1,5 τέρματα! Η Φιγκεϊρένσε ως τώρα έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ από την Παρανά θα λείψει ο ηγέτης – μέσος της, Ρενάν Μπρεσάν, που χτύπησε στον τελευταίο αγώνα και από τη στιγμή που βγήκε, δεν έκανε ούτε φάση η ομάδα του! Με αυτά τα δεδομένα μοιάζει λογικό να προσφέρεται το under 1,5 στο 2,10 στην bet365 greece.

Πόντε Πρέτα – Μποταφόγκο Σάο Πάουλο Προγνωστικά

Σε αυτό το παιχνίδι οι απουσίες των πρώτων σκόρερ των δύο ομάδων, από τη μία του Ζοάο Πάουλο της Πόντε Πρέτα που έχει τα περισσότερα γκολ και ασίστ των γηπεδούχων και από την άλλη ο Ρόναλντ της Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, μας οδηγούν προς την σκέψη πώς δεν θα μπουν πολλά τέρματα. Και επειδή το απλό under 2,5 προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση, με λίγο μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί κάποιος να ποντάρει στο under 1,5 στο 2.62 στην bet365 greece. Εμπεριέχει σημαντικό ρίσκο, αλλά γι’ αυτό και η απόδοση, το αναλαμβάνω εν γνώσει μου!

Αυτά για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:15 Φιγκεϊρένσε – Παρανά under 1,5 (2,[email protected]bet365 greece)

03:30 Πόντε Πρέτα – Μποταφόγκο Σάο Πάουλο (2,[email protected]bet365 greece)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…