Εν αναμονή και περαστικά μας!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Και η Τετάρτη ήταν κακή μέρα στοιχηματικά για εμένα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένας πλέον δεν ασχολείται με το στοίχημα. Η πανδημία του κορωναϊού που έχει χτυπήσει τον πλανήτη μας, έχει οδηγήσει πλέον στην αναβολή σχεδόν όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων! Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, μόνο οι Γερμανοί θα παίξουν κανονικά το Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην Αγγλία μπαίνει «λουκέτο» σε όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως τις 3 Απριλίου, αλλά παρόλα αυτά, ως τώρα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια των ερασιτεχνικών κατηγοριών και με κόσμο στις κερκίδες! Αλλά ετοιμάζεται σύσκεψη και σε αυτήν την διοργανώτρια αρχή. Επίσης και στην Σκοτία τα πρωταθλήματα σκοπεύουν να συνεχιστούν κανονικά, αν και δέχονται έντονη κριτική και εκεί. Μόνο οι «σκληροπυρηνικοί» Ρώσοι και Τούρκοι συνεχίζουν κανονικά, αποδεικνύοντας το ποιόν τους…

Οσοι θέλουν να ασχοληθούν με το «σπορ» του στοιχήματος απόψε, μπορούν να ρισκάρουν στο διπλό της Αμπερντίν σε τιμή 2,77 στην Betshop, αν δεν αναβληθεί τελικά και αυτό το παιχνίδι. Δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από την Μάδεργουελ αυτή την εποχή και κερδίζει πιο εύκολα εκτός έδρας.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε! Και αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, πάμε για δύο – τρεις εβδομάδες αποτοξίνωσης από αθλήματα και στοίχημα. Ας ελπίσουμε όταν ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα να είμαστε όλοι εδώ και υγιείς, χωρίς πολλά προβλήματα.

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…