Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Καλά πήγαν οι επιλογές της Πέμπτης, έγινε το απόλυτο, όχι με πολύ μεγάλες αποδόσεις, αλλά αυτό που μετράει είναι πως επιβεβαιώθηκαν και οι δύο. Πάμε στη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα, όπου υπάρχει διάθεση από μέρους μου για σημαντικό ρίσκο, ποντάροντας σε υψηλότερες αποδόσεις.

Στη Λιγκ 2 της Αγγλίας θα κρατήσω τον άσο της Μόρκαμ σε τιμή 2,65 στην Betshop. Αν και ουραγός, τώρα τελευταία στην έδρα της παίρνει νίκες, έχοντας τέσσερις στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια εκεί. Και αντιμετωπίζει την Κέιμπριτζ, η οποία στο ίδιο διάστημα χάνεται μακριά από το γήπεδο της, με τέσσερις σερί ήττες, οκτώ στα 11 πιο πρόσφατα που δεν κερδίζει! Συν τοις άλλοις έχω σε εκτίμηση τον τεχνικό των γηπεδούχων, Ντέρεκ Ανταμς, που θεωρώ ότι μπορεί να τους στρώσει σαν ομάδα και σιγά – σιγά θα αρχίσει να φαίνεται το έργο του.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας, μου φαίνεται εξαιρετικά δελεαστική η απόδοση του 3,13 της νίκης της Χάλιφαξ στην Betshop. Δεν έχει πρόβλημα να κερδίζει μακριά από το γήπεδο της και παίζει στην έδρα της εξαιρετικά ντεφορμέ Τσόρλεϊ που είναι ουραγός του πρωταθλήματος και έχει σερί ηττών και εννιά συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Στη Λιγκ 1 της Σκοτίας μου φαίνεται υπερβολικά υψηλή η τιμή του διπλού της Νταμπάρτον, στο 3,31 στην Betshop, στην έδρα της Πίτερχεντ. Και πιο πάνω της είναι στον βαθμολογικό πίνακα και σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση δείχνει αυτή την περίοδο, ενώ έχει κερδίσει ήδη μία φορά εκεί φέτος για το πρωτάθλημα, με 2-3.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!