Εδώ ο κόσμος «καίγεται»…

sfikas prognostika

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν άντεξαν για πολύ και οι ερασιτεχνικές κατηγορίες στην Αγγλία, σιγά – σιγά σταματούν οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο. Απόψε υπάρχει και η περίφημη σύσκεψη στην UEFA για να αποφασιστεί το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, το οποίο πολύ πιθανόν να επηρεάσει και τα εθνικά πρωταθλήματα.

Βέβαια παρόλες τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, Τούρκοι και Ρώσοι, ζώντας σε έναν δικό τους κόσμο προφανώς, που εν πολλοίς έχει να κάνει με την αλαζονεία των ηγετών τους, δεν καταλαβαίνουν τίποτα και συνεχίζουν κανονικά. Ετσι δίνουν και τροφή για να παίξουν στοίχημα κάποιοι που δεν αντέχουν χωρίς αυτό.

Σήμερα λοιπόν η Γκοζτέπε υποδέχεται την Ρίζεσπορ σε έναν αγώνα για το τουρκικό πρωτάθλημα, όπου αν δει κάποιος τη βαθμολογικά, η Ρίζεσπορ είναι αυτή που «καίγεται» πολύ περισσότερο για τους βαθμούς. Απλά επειδή και οι δύο ομάδες δεν είναι καλά από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης, παρουσιάζονται ντεφορμέ, είναι δύσκολο να βρεθεί ποιος θα κερδίσει. Βάσει στατιστικών πάντως, μοιάζει πιθανό να σκοράρουν και οι δύο, όπως συνέβη στα 10 από τα 17 παιχνίδια των γηπεδούχων εντός και στα οκτώ από τα 15 παιχνίδια των φιλοξενουμένων εκτός. Το G/G στο 1,77 στην Betshop.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…