Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Στηρίζουμε Orgless

Το ESL είναι ένα άκρως αξιόπιστο τουρνουά, με πολλές κορυφαίες ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για τα τελευταία pass. Φυσικά, η δραστηριότητα στο ESL δεν σταματά ούτε λόγω του Covid-19, μιας και όλα τα παιχνίδια διεξάγονται διαδικτυακά. Τα παιχνίδια προσφέρονται και για ζωντανό στοιχηματισμό στις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες της Ελλάδος, ενώ στο live στοίχημα πιθανόν να βρείτε καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με αυτές που συναντάμε pregame. Οι αναμετρήσεις που θα μας απασχολήσουν είναι δυο και συγκεκριμένα οι BIG vs Complexity και Orgless vs Phoenix. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα δυο αυτά παιχνίδια.

Προγνωστικά E-Sports

BIG vs Complexity

Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και στη συγκεκριμένη μάχη συναντώνται το #17 και #18 του Παγκόσμιου Ranking. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε αντίθετη τροχιά τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς οι BIG προέρχονται από την άνετη επικράτηση με 2-0 επί των Natus Vincere, ενώ οι Complexity έχουν γνωρίσει δυο σερί ήττες-έκπληξη. Είναι δεδομένο πως οι Complexity θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση καθώς το σημερινό παιχνίδι είναι «must win», οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, επομένως θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη μάχη ξεκινάει από το 1-1. Η κάθε ομάδα έχει δυο πανίσχυρα map, επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2.5 χάρτες σε απόδοση 2.00.

Orgless vs Phoenix

Οι νυν Phoenix και πρώην Heroic πραγματοποιήσουν το ίδιο κακή εμφάνιση όπως με τους Cloud9, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε και την απόλυτη έκπληξη στο συγκεκριμένο match up. Οι Orgless μπορεί να μην έχουν ισχυρό brand, ωστόσο φαίνεται πως ξέρουν τον τρόπο για να το αποκτήσουν. Έχουν δυνατό σύνολο, οι Wardell και Subroza κάνουν… παπάδες μέχρι στιγμής κι αν συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς πιθανόν να μας οδηγήσουν σε ένα εύκολο ταμείο. Η Bet365 μάλλον… βιάστηκε να βγάλει αποδόσεις για το συγκεκριμένο γεγονός, θα εκμεταλλευτούμε το timing και θα κρατήσουμε το Orgless +1.5 σε απόδοση 1.80.

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!