Δύο over από το NFL

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Κρίμα που δεν βγήκε ο άσος της Τορκί χθες για να γίνει το απόλυτο. Όμως για να μην είμαι και πλεονέκτης, όταν επιβεβαιώνονται τρεις επιλογές, με αποδόσεις 2,46 – 2,16 – 3,35, είναι λίγο «γαϊδουριά» να παραπονιέσαι…. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές μου για στοίχημα.

Όπως συνηθίζω τις περισσότερες Κυριακές, θα ασχοληθώ με το NFL απόψε, κρατώντας κάποια σημεία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Κλίβελαντ Μπράουνς – Χιούστον Τέξανς Προγνωστικά

Από τα παιχνίδια που δεν περιμένω η άμυνα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, έστω και αν οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοήσουν τις πολλές πάσες. Δεν αποκλείονται κάποια λάθη, ενώ αμφότερες οι ομάδες έχουν συνήθως φέτος μεγάλα σκορ στα παιχνίδια τους, εξαιρουμένου μόνο του τελευταίου αγώνα των Μπράουνς με τους Ρέιντερς. Εκτός λοιπόν από αυτό, όλα τα άλλα παιχνίδια τους ως τώρα είχαν τουλάχιστον 44 πόντους. Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στο over 43,5 στο 1,73 στην Betshop.

Λος Αντζελες Ραμς – Σιάτλ Σίχοκς Προγνωστικά

Ολοι οι αγώνες φέτος του Σιάτλ είναι από τους λεγόμενους shootouts, δηλαδή με πάρα πολλούς πόντους. Και αυτό μοιάζει λογικό, αφού επιθετικά ο Γουίλσον κάνει τις περισσότερες φορές ότι θέλει, αλλά αμυντικά η ομάδα «μπάζει». Το ποιος θα κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι ίσως κριθεί και από το ποιος θα έχει τελευταίος τη μπάλα με ικανό χρόνο στη διάθεση του. Και όταν λέμε ικανό, αυτός μπορεί να είναι και κάτω από ένα λεπτό… Σε κάθε περίπτωση, οι 54 πόντοι που είχαν τουλάχιστον όλοι οι αγώνες των Σίχοκς μοιάζουν ως η βάση του παιχνιδιού! Γι’ αυτό αξίζει το over 53,5 στο 1,79 στην Betshop.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:00 Κλίβελαντ Μπράουνς – Χιούστον Τέξανς over 43,5 (1,73 @ Betshop)

23:25 Λος Αντζελες Ραμς – Σιάτλ Σίχοκς over 53,5 (1,79 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…