Δύο επιλογές από Αγγλία

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Ολοκληρώθηκε το Superbowl, στοιχηματικά δεν ήταν καλό για εμένα, αν και για να είμαι ειλικρινής, έβγαλα κάτι στο live, ποντάροντας στη νίκη των Τσιφς όταν έχαναν με 10-20 και είχαν και οι αντίπαλοι τους την μπάλα, σε τιμή 3,55! Και αυτό καθώς φαινόταν πως πηγαίνει το παιχνίδι… Πάμε στη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα.

Η βασική μου επιλογή είναι το διπλό της Μπάροου σε τιμή 2,02 στην Betshop, όπου κατρακυλάει συνεχώς, κάτι που μοιάζει λογικό. Πρόκειται για την πρωτοπόρο της κατηγορίας, η οποία έχει ξεφύγει αρκετά από την δεύτερη θέση, ενώ είναι πολύ φορμαρισμένη, με 12 νίκες στα 18 τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει! Και ειδικά μακριά από το γήπεδο της, μόνο η σημερινή της αντίπαλος έχει περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα απ’ ότι αυτή.

Η δεύτερη είναι με μεγαλύτερο ρίσκο και πρόκειται για τον άσο της Νιούπορτ στο 2,87 στην Betshop. Παίζει για τον προημιτελικό του Λιγκ Τρόφι, δύο αγώνες μακριά από το «Γουέμπλεϊ» και αντιμετωπίζει μία ομάδα κάτω των 23 ετών, τη Λέστερ, που τα πηγαίνει βέβαια περίφημα φέτος και χάνει δύσκολα, αλλά δεν μπορεί να θεωρείται αουτσάιντερ η γηπεδούχος.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…