Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Βγήκε η μία από τις δύο χθεσινές μου επιλογές, η άλλη απλά επέστρεψε το ποντάρισμα πίσω. Πάμε να δούμε τι κρατάω απόψε από το στοίχημα.

Ουσιαστικά θα ασχοληθώ με δύο αγώνες της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, ποντάροντας σε δύο διπλά, για διαφορετικούς λόγους σε κάθε παιχνίδι.

Οπεράριο – Σαμπάιο Κορέα Προγνωστικά

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο για τη Σαμπάιο Κορέα, που παλεύει να πάρει την άνοδο, ενώ η Οπεράριο δύσκολα θα την διεκδικήσει και εξίσου δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετές απουσίες, οι οποίες ίσως και να τους στοίχισαν στο τελευταίο παιχνίδι τους που έχασαν με «βαρύ» σκορ. Από ήττα προέρχεται και η Σαμπάιο Κορέα, αλλά αυτή έχασε στο γήπεδο της δυνατής φέτος Αμέρικα Μινέιρο. Και μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη της ήττα εκτός έπειτα από 12 αγώνες, στους οποίους είχε εφτά νίκες. Και η έδρα της Οπεράριο δεν είναι κανένα φόβητρο, έχει κερδίσει μόνο δύο από τα 10 τελευταία παιχνίδια εκεί, με τρεις ήττες. Το διπλό της Σαμπάιο Κορέα στο 2,87 στην Betshop.

Βιτόρια Μπαϊα – Κρουζέιρο Προγνωστικά

Η Βιτόρια Μπαϊα έχει ντεμπούτο προπονητή απόψε, αλλά είναι σαφώς υποδεέστερη αγωνιστικά από την Κρουζέιρο, η οποία έχει εξαιρετική παράδοση σε αυτό το γήπεδο, με τέσσερις νίκες και καμία ήττα στις έξι τελευταίες επισκέψεις της εκεί. Επίσης η Κρουζέιρο έχει τέσσερις νίκες στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στα οποία δεν χάνει. Το διπλό της Κρουζέιρο στο 2,35 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Οπεράριο – Σαμπάιο Κορέα 2 (2,87 @ Betshop)

02:30 Βιτόρια Μπαϊα – Κρουζέιρο 2 (2,35 @ Betshop)