Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέρασε και αυτή η ευρωπαϊκή εβδομάδα, είδαμε ωραία παιχνίδια, μεγάλες ανατροπές και φθάσαμε αισίως στα ημιτελικά στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αφήνουμε τα όσα πέρασαν και πάμε στα όσα ακολουθούν, το κουπόνι της Παρασκευής πάντα κρύβει μεγάλο ενδιαφέρον. Ας δούμε παρακάτω τι έχουμε κρατήσει από το σημερινό πρόγραμμα, όπου θα ασχοληθούμε με τη Β’ Ολλανδίας.

Ξεκινάμε απ’ το Ντόρντρεχτ – Καμπούρ. Μονόπλευρο το κίνητρο στο παιχνίδι, η Ντόρντρεχτ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των πλέι οφ, δεν έχει ελπίδες για τον δεύτερο και έρχεται από πέντε ήττες στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές. Απ’ την άλλη, η Καμπούρ έχει «αφυπνιστεί» στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, διανύει περίοδο φόρμας, μετράει τρεις σερί νίκες και μπορεί να επιβεβαιώσει το «διπλό» του 2.08 στον Stoiximan.

Συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε με το Γιονγκ Αλκμάαρ – Μάαστριχτ. Ακόμη ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, η Γιονγκ Αλκμάαρ παρά την αγωνιστικότητα που βγάζει, δεν έχει «χειροπιαστούς» στόχους στη σεζόν και αυτό που της απομένει πλέον να κυνηγήσει είναι ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Απ’ την άλλη, η Μάαστριχτ έρχεται από δύο σερί νίκες, έχει εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στον 1ο γύρο των πλέι οφ και θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν προκειμένου να εκπληρώσει τις επιθυμίες της. Κρατάμε το «διπλό» σε απόδοση 2.12 στον Stoiximan.

Αυτά τα δύο για σήμερα, ραντεβού ξανά αύριο… Καλή τύχη σ’ ότι (κι αν) επιλέξετε!