Δύο διπλά από την άλλη άκρη του κόσμου!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Νωρίς – νωρίς απόψε, καθώς θα ασχοληθώ με παιχνίδια από Αυστραλία και Ιαπωνία που διεξάγονται πρωί και μεσημέρι, ώρα Ελλάδος. Πάμε λοιπόν να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για στοίχημα.

Γουέλινγκτον Φίνιξ – Μπρισμπέιν Ρόαρ Προγνωστικά

Στην Αυστραλία η Γουέλινγκτον Φίνιξ υποδέχεται την Μπρισμπέιν Ρόαρ, ένα ζευγάρι που πολύ πιθανόν να συναντηθεί και στα πλέι οφς. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους φέτος, προ πανδημίας, μοιράστηκαν τις νίκες, από μία σε κάθε έδρα. Αλλά σήμερα θα παίξουν σε ουδέτερο, καθώς η Γουέλινγκτον είναι από τη Νέα Ζηλανδία και κρίθηκε καλύτερο για να μην υπάρχουν πολλές μετακινήσεις, να βρίσκεται στην Αυστραλία και να παίξει εκεί τα εντός έδρας παιχνίδια. Η Μπρισμπέιν Ρόαρ δείχνει σε λίγο καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο, ενώ γενικώς τώρα τελευταία τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το γήπεδο της, παρά σε αυτό. Γι’ αυτό και θα προτιμήσω το διπλό της Μπρισμπέιν Ρόαρ.

Κασίμα Αντλερς – Καβασάκι Φροντάλε Προγνωστικά

Στην Ιαπωνία διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική του Λιγκ Καπ και η ομάδα που μετά την επανέναρξη της σεζόν «πετάει φωτιές» είναι η Καβασάκι Φροντάλε. Εχει εφτά σερί νίκες, οι τέσσερις μακριά από το γήπεδο της. Αντιμετωπίζει τώρα τους Κασίμα Αντλερς, που σίγουρα δεν αποτελούν φόβητρο, επομένως μπορεί να αποτελέσει αξιόλογη επιλογή και το διπλό της Καβασάκι Φροντάλε.

Αυτά για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

11:00 Γουέλινγκτον Φίνιξ – Μπρισμπέιν Ρόαρ 2(2,87 @ bet365)

13:00 Κασίμα Αντλερς – Καβασάκι Φροντάλε 2 (2,10 @ bet365)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…