Δύο διπλά από Αγγλία

Καλημέρα στους φίλους του Bethome! Η Αμέρικα Μινέιρο με δικαίωσε χθες, κέρδισε όπως ακριβώς αναμενόταν. Πάμε στη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα, όπου θα σταθώ σε δύο αγώνες από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Φόρεστ Γκριν, σε τιμή 2,48 στην Betshop. Παίζει στο γήπεδο της Λέιτον Οριεντ, η οποία ψάχνει πάλι προπονητή, μετά την αποχώρηση του Φλέτσερ έπειτα από 29 μέρες! Συνεχίζει με υπηρεσιακό τον Εμπλετον, τον οποίο είχε και νωρίτερα στη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι είναι μία από τις τρεις ομάδες με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, πέντε σε εννιά αγώνες, έχουν και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ και η βαθμολογική τους θέση είναι πολύ καλύτερη.

Και στη Νάσιοναλ Λιγκ θα ρισκάρω με ένα ακόμη διπλό, αυτό της Σόλιχαλ Μουρς σε τιμή 2,73 στην Betshop, στην έδρα της Ντόβερ. Οι φιλοξενούμενοι είναι φορμαρισμένοι, με τέσσερις σερί νίκες, αρχίζοντας σιγά – σιγά να επιβεβαιώνουν τον τίτλο ενός από τα φαβορί της κατηγορίας, τον οποίο είχαν πριν αρχίσει η σεζόν. Η Ντόβερ δείχνει σε επίσης καλή κατάσταση, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως από τις εφτά ήττες της φέτος, οι πέντε έχουν έρθει στο γήπεδό της, το οποίο μοιάζει η «μαύρη τρύπα» της.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…