Καλημέρα! Ούτε σχολιασμός δεν αξίζει για τα όσα πάθαμε χθες, η «πλάκα» που μας έκαναν δεν έχει προηγούμενο και ομάδες που είχαν ξεκάθαρο κίνητρο, όχι δεν πήραν βαθμό, άλλα έχασαν κιόλας. Προχωράμε στο σήμερα, όπου οι επιλογές είναι περιορισμένες. Πάμε να δούμε τι καλό βγαίνει.

Ξεκίνημα από τη Σουηδία και το παιχνίδι στο «Βόνγκαβάλεν» ανάμεσα στην Τρέλεμποργκ και τη Βάρμπεργκ. Σημαντική απώλεια είχε την περασμένη αγωνιστική η Τρέλεμποργκ, η οποία εντός έδρας είναι πανίσχυρη. Απ’ την άλλη, η Βάρμπεργκ έρχεται από μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου, άλλα όσο καλή είναι εντός, άλλο τόσο κακή είναι εκτός έδρας. Έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι, ο συνδυασμός άσσος + Under 3.5 του 2.40 στον Stoiximan είναι ιδανικός.

Συνεχίζουμε με Αργεντινή και την αναμέτρηση της Μπάνφιλντ κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί. Δεδομένη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Μπάνφιλντ πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, ενώ από την άλλη η Άρσεναλ Σαραντί έχει γνωρίσει μόνο ήττες και απογοητεύει με την εικόνα της. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα πεισμώσουν από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και μπορούν να πάρουν μια εύκολη νίκη. Κρατάμε τον άσσο σε συνδυασμό με το Under 3.5 σε απόδοση 2.12 στον Stoiximan.

Ολοκληρώνουμε με το Νιούελς – Γοδόι Κρουζ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους, το ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα είναι μετριότατο, ενώ και στο παιχνίδι του Κυπέλλου η Γοδόι στάθηκε πιο τυχερή και πήρε την πρόκριση. Αναμένουμε “κλειστό” ματς, δίνουμε πρώτο λόγο στην ισοπαλία του 3.15 στον Stoiximan.

Αυτά για σήμερα… Καλή τύχη σ’ ότι (κι αν) επιλέξετε!