Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Θετικά έκλεισε στοιχηματικά η Παρασκευή, καθώς από τις τέσσερις προτάσεις επιβεβαιώθηκαν οι τρεις, πέρασαν οι άσσοι των Μάαστριχτ (3-0 την Αλμίρε Σίτι) και Γκόου Αχέντ Ιγκλς (2-1 την Ος), βγήκε και το καλοπληρωμένο «διπλό» της Ντόρντρεχτ (1-0 τη ΦΚ Αϊντχόφεν), αποτύχαμε στη Φόλενταμ, η οποία γνώρισε τη βαριά ήττα 5-2 από την Τέλσταρ. Αφήνουμε το χθες και περνάμε πολύ γρήγορα στο σήμερα, όπου έχουμε κρατήσει τρία παιχνίδια από τη Β’ Ισπανίας.

Ξεκίνημα με το Αλμερία – Κουλτουράλ Λεονέσα. Σημαντικό «εξάποντο» για την παραμονή στην κατηγορία, με την Αλμερία να παίρνει αυτό που θέλει συνήθως στην έδρα της και απ’ την άλλη, τη Λεονέσα να χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από τη δική της. Παρόλα αυτά, μιλάμε για ένα κρίσιμο παιχνίδι και η οποιαδήποτε πρόβλεψη για τον τελικό νικητή κρίνεται παρακινδυνευμένη. Σκοράρει πάντα στην έδρα της η Αλμερία, ένα γκολ πιστεύουμε ότι θα βρει και η Λεονέσα, για να επιβεβαιωθεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 στον Stoiximan.

Περνάμε στο Βαγιεκάνο – Ουέσκα. Ακόμη μια δύσκολη έξοδος για την Ουέσκα στην έδρα της δυνατής και ανεβασμένης Βαγιεκάνο, η οποία θέλει να διατηρηθεί σε «τροχιά» απευθείας ανόδου. Άλλωστε, οι φιλοξενούμενοι έχουν αποκτήσει μια καλή διαφορά από την τρίτη θέση, σήμερα ταλαιπωρούνται από σημαντικές απουσίες, ενώ και η πρόσφατη παράδοση στη Μαδρίτη δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή (μια ισοπαλία και τρεις ήττες). Με βάση όλα τα παραπάνω, ο άσσος σε απόδοση 1.80 στον Stoiximan αποτελεί στήριγμα.

Κλείνουμε με το Κάντιθ – Λόρκα. Μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερή κατάσταση η Κάντιθ, ωστόσο αντιμετωπίζει μια εκ των χειρότερων ομάδων της κατηγορίας, τη Λόρκα, και της παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Δεν μας ικανοποιεί ο σκέτος άσσος, σε συνδυασμό με το Under 3.5 φθάνει το ικανοποιητικό 1.97 στον Stoiximan και αποτελεί επιλογή.

Αυτά για σήμερα, πορευόμαστε με ένα Goal/Goal, έναν σκέτο κι έναν συνδυαστικό άσσο, ραντεβού ξανά αύριο… Καλή τύχη σ’ ότι (κι αν) επιλέξετε!