Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Εδώ είμαστε και πάλι σήμερα Παρασκευή (16/03), το κουπόνι έχει πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια και όπως είναι λογικό υπάρχει πλήρης δράση στη Β’ Ολλανδίας, με την οποία θα ασχοληθούμε κατ’ αποκλειστικότητα. Έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια, πάμε να τα δούμε ένα ένα ξεχωριστά.

Ξεκίνημα απ’ το Ντεν Μπος – Ντόρντρεχτ. Η Ντεν Μπος κινείται στη μετριότητα το τελευταίο διάστημα και θα προσπαθήσει με όπλο την έδρα της να επιστρέψει στις νίκες. Πέτυχε τον στόχο της η Ντόρντρεχτ και τα πολλά πανηγύρια μπορεί να μην της βγουν σε καλό. Κρατάμε τον άσσο σε απόδοση 1.90 στον Stoiximan.

Περνάμε στο Ντε Γκράαφτσαπ – Γιονγκ Άγιαξ. Μίνι κρίση περνάει εσχάτως η Ντε Γκράαφτσαπ, η οποία θέλει να διατηρηθεί σε υψηλές πτήσεις, παραμένοντας εντός «πεντάδας». Απ’ την άλλη, ο Γιονγκ Άγιαξ μπορεί να τρομάζει με τις εμφανίσεις του στο Άμστερνταμ, μακριά απ’ αυτό ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικός. Επιλογή αποτελεί ο άσσος σε απόδοση 2.02 στον Stoiximan.

Συνεχίζουμε με το Γιονγκ Αλκμάαρ – Αλμίρε Σίτι. Κοντράρονται δύο ομάδες που τη φετινή σεζόν σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική άνεση. Η Γιονγκ Αλκμάαρ είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από την Αλμίρε Σίτι των τεσσάρων διαδοχικών ηττών, αλλά η μη ενίσχυση από την πρώτη ομάδα μας αποτρέπει να ασχοληθούμε με τον άσσο. Πάμε σε ένα ανοικτό παιχνίδι, με το συνδυαστικό Goal/Goal + Over 2.5 σε απόδοση 1.65 στον Stoiximan να αποτελεί την επιλογή μας. 

Ολοκληρώνουμε με το Ος – Φορτούνα Σίταρντ. Έχει βγάλει κούραση η Ος και αυτό είναι απόλυτα λογικό, από τη στιγμή που δεν έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ της, παρόλα αυτά στην έδρα της είναι πάντα ανταγωνιστική. Απ’ την άλλη, η Φορτούνα Σίταρντ έχει βρει ξανά τον καλό της εαυτό και αν θέλει να παραμείνει σε «τροχιά» απευθείας ανόδου, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει. Επιλέγουμε Goal/Goal + Over 2.5 σε απόδοση 1.70 στον Stoiximan.

Αυτά για σήμερα, νέα στήλη πάλι αύριο… Καλή τύχη σ’ ότι (κι αν) επιλέξετε!