Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Μετά την Παρασκευή, με θετικό πρόσημο έκλεισε και το Σάββατο, καθώς από τις τρεις προτάσεις επιβεβαιώθηκαν οι δύο, πέρασαν το αμφίσκορο στο Αλμερία – Κουλτουράλ Λεονέσα (2-1), ο άσσος στο Βαγιεκάνο – Ουέσκα (3-0) και μας χάλασε το… απόλυτο η Κάντιθ, που δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Χόγια Λόρκα, η οποία έχει πέσει, αλλά δεν το ξέρει. Πάμε στο σήμερα, ξεχώρισε πέντε σημεία, πάλι από τη Β’ Ισπανίας και τα βλέπουμε αναλυτικά παρακάτω.

Ξεκίνημα απ’ το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό της Κόρδοβα κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Φιλότιμες προσπάθειες καταβάλει η Κόρδοβα, αλλά αυτό μόνο δεν αρκεί, θέλει νίκες, για να ελπίζει σε παραμονή, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά. Απ’ την άλλη, η Βαγιαδολίδ έρχεται από νίκη – ψυχολογίας επί της πρωτοπόρου, θέλει να χτίσει σερί, ώστε να μπει στην «εξάδα», ενώ δεδομένη είναι και η ποιότητα της στην επίθεση (καλύτερη στην κατηγορία). Επιλέγω Goal/Goal + Over 2.5 σε απόδοση 1.91 στον Stoiximan.

Περνάμε στο Ρέους – Σεβίλλη Β’. Η Ρέους έρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων, έχει αποκτήσει καλή ψυχολογία και συνήθως τέτοια παιχνίδια, με ομάδες στα μέτρα της, ξέρει να τα παίρνει. Απ’ την άλλη, η  Σεβίλλη Β’ παρότι δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειες, οι ελπίδες της για παραμονή έχουν μειωθεί δραματικά και θεωρούμε, ότι δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι στη Βαρκελώνη. Κρατάω τον άσσο σε απόδοση 1.80 στον Stoiximan.

Συνεχίζουμε με το Αλμπαθέτε – Νουμάνθια. Αμφότερες έρχονται από θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια που κάνουν, η μεν Αλμπαθέτε, για να διατηρηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και η Νουμάνθια, για να παραμείνει εντός «εξάδας». Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα (πέντε σερί «διπλά), ωστόσο δεν πείθουν με τις εκτός έδρας επιδόσεις τους, μένουν συχνά στην ισοπαλία (7 σε 14 εξόδους), ενώ και η Αλμπαθέτε παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει, στηρίζει πολλά στην έδρα της. Στα δικά μου μάτια, η ισοπαλία του 2.95 στον Stoiximan συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ολοκληρώνουμε με το Γρανάδα – Αλκορκόν. Η Γρανάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει τρεις σερί νίκες, στο «Λος Κάρμενες» είναι πανίσχυρη (10-2-1 ο απολογισμός) και έχει το πάνω χέρι για τη νίκη κόντρα σε μια Αλκορκόν, η οποία παρότι έρχεται από θετικά αποτελέσματα, υστερεί σε ποιότητα από τους Ανδαλουσιανούς και θα έχει δύσκολο έργο απόψε. Ανεξήγητα πήρε τα… πάνω του ο άσσος και σε απόδοση 1.93 στον Stoiximan θα τιμηθεί δεόντως.

Αυτά για σήμερα, πορευόμαστε με ένα combo Goal/Goal + Over 2.5, δύο άσσους και μια ισοπαλία, ραντεβού ξανά αύριο… Καλή τύχη σ’ ότι (κι αν) επιλέξετε!