Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Ένα στα δύο ο χθεσινός απολογισμός της στήλης, πέρασε το «διπλό» της Μάλμε (2-1 την Έρεμπρο), ενώ δεν επιβεβαιώθηκε η ισοπαλία στο Κάλμαρ – Σούντσβαλ (0-2) και χάθηκε η ευκαιρία να κάνουμε για δεύτερη σερί ημέρα το απόλυτο. Υπάρχει ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι, χαλαρά θα πάμε, ακολουθεί γεμάτο πρόγραμμα με ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Με Ιρλανδία και Σουηδία θα πορευθεί η στήλη σήμερα.

Ξεκίνημα απ’ το Γουότερφορντ – Σάμροκ Ρόβερς. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, η Γουότερφορντ είναι αποτελέσματικη στην έδρα της, αλλά και η Σάμροκ Ρόβερς χάνει δύσκολα τελευταία εκτός έδρας. Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η ισοπαλία και σε απόδοση 3.20 στον Stoiximan αξίζει το ρίσκο.

Συνεχίζουμε με το Τζουργκάρντεν – Χάκεν. Οι δύο ομάδες έχουν ευρωπαϊκό παιχνίδι να σκεφτούν μεσοβδόμαδα, ωστόσο η Τζουργκάρντεν έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει ακόμη και στη μέτρια μέρα της, ενώ υπερτερεί σε ποιότητα της Χάκεν, η οποία μακριά απ’ το Γκέτεμποργκ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.02 στον Stoiximan.

Ολοκληρώνουμε με το Σίριους – Γκέτεμποργκ. Η Σίριους μπορεί να είναι ουραγός, ωστόσο έρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη, απέκτησε ψυχολογία και ατενίζει το μέλλον μεγαλύτερη αισιοδοξία. Απ’ την άλλη, η Γκέτερμποργκ μπορεί να κέρδισε στο προηγούμενο, παρόλα αυτά παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της και δεν αξίζει να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί. Κρατάμε το 1 DNB σε απόδοση 2.02 στον Stoiximan.

Αυτά για σήμερα, νέα στήλη αύριο… Καλή τύχη στις επιλογές σας!!!