Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. gr. Με θετικότατο πρόσημο έκλεισε στοιχηματικά η χθεσινή μέρα, καθώς από τις τέσσερις επιλογές επιβεβαιώθηκαν οι τρεις. Συγκεκριμένα, πέρασαν ο άσσος της Νουμάνθια (1-0 τη Λόρκα), το 2 DNB της Αρχεντίνος (3-2 την Μπάνφιλντ) και η ισοπαλία στο Αλκορκόν – Ουέσκα (1-1), ενώ μας χάλασε το απόλυτο το παιχνίδι της Αλμπαθέτε με τη Βαγιαδολίδ (2-1), όπου η βασική μας επιλογή ήταν η ισοπαλία.

Χωρίς χρονοτριβές πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει απ’ το σημερινό μενού, όπου θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από τη Β’ Ισπανίας και την Αργεντινή.

Ξεκίνημα απ’ το Λούγκο – Λεονέσα. Αδιαμφισβήτητα με μια πρώτη ματιά ο άσσος έχει το προβάδισμα, αλλά σε τέτοιες αποδόσεις είναι προς αποφυγή, από τη στιγμή που θα απουσιάζουν οι δύο βασικοί στόπερ της Λούγκο. Η Λεονέσα από την πλευρά της παίζει καλά τελευταία, είναι  θέμα χρόνου να έρθει κάποια στιγμή η επιστροφή στις επιτυχίες. Επιλογή με ρίσκο το Χ2 σε απόδοση 1.90 στον Stoiximan.

Συνεχίζουμε με το Ταραγόνα – Σεβίλλη Β’. Τρομερά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ταραγόνα όποτε αγωνίζεται στην έδρα της. Απ’ την άλλη, η Σεβίλλη Β’ έχει εμμονή στις ισοπαλίες, αρνείται να χάσει εύκολα και αυτό κάτι σημαίνει, συν ότι έχει δύο σημαντικές επιστροφές στο χώρο του κέντρου. Αξίζει η κόντρα του φαβορί, το Χ2 σε απόδοση 1.85 στον Stoiximan αποτελεί επιλογή.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με το παιχνίδι στη Σάντα Φε ανάμεσα στην Κολόν και την Ταγιέρες. Αμφότερες έρχονται από ήττες και θα κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν στα γνωστά τους στάνταρ, που έχουν δείξει με την πορεία τους στη σεζόν. Καμία δε θέλει να χάσει δεύτερη σερί φορά, το σενάριο αλληλοεξουδετέρωσης είναι αρκετά πιθανό. Η ισοπαλία σε απόδοση 3.00 στον Stoiximan.

Αυτά για σήμερα, νέα στήλη αύριο… Καλή τύχη σ’ ότι (κι αν) επιλέξετε!