Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δεν έκλεισε καλά χθες η στοιχηματική ημέρα, η Ντάνταλκ ηττήθηκε από την Κορκ (1-0) και η Σαραγόσα παρότι προηγήθηκε, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη μέχρι το φινάλε, μένοντας τελικά στο 1-1. Σε αμφότερα τα δύο παιχνίδια είχαμε επιλέξει το 2 DNB. Μεγάλο ενδιαφέρον (όπως είναι φυσιολογικό) παρουσιάζει το κουπόνι του Σαββάτου, πολλά πρωταθλήματα βρίσκονται λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους και θα υπάρξει “ψωμάκι” στις τελευταίες αγωνιστικές.

Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στη Β’ Ολλανδίας, ωστόσο η στήλη δε θα ασχοληθεί με κανένα παιχνίδι απ’ αυτή την κατηγορία, διότι δεν προκύπτει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν τρία παιχνίδια, δύο από τη Β’ Ισπανίας και μια από την Αργεντινή.

Ξεκίνημα απ’ το Σεβίλλη – Αλκορκόν. Η Σεβίλλη Β’ παρότι θα αγωνίζεται στην επόμενη κατηγορία την επόμενη σεζόν, παλεύει κάθε παιχνίδι και παίζει με άγνοια κινδύνου. Απ’ την άλλη, η Αλκορκόν έχει το κίνητρο, αναζητά βαθμούς για να διατηρηθεί σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, τελευταία αποδίδει καλά εκτός έδρας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το «διπλό» στην έδρα της Οβιέδο και το «διπλό» του 2.10 στον Stoiximan αξίζει το ρίσκο.

Συνεχίζουμε με το Ουέσκα – Γρανάδα. Η Ουέσκα επανήλθε στον καλό της εαυτό με τις δύο σερί νίκες που πέτυχε και πλέον καλείται να βασιστεί στην έδρα της για να παραμείνει πετύχει τον στόχο της (απευθείας άνοδος). Απ’ την άλλη, η Γρανάδα συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, έφθασε τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και οι αδυναμίες μακριά από την έδρα της είναι εμφανής. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.91 στον Stoiximan.

Ολοκληρώνουμε με το Νιούελς – Ιντεπεντιέντε. Η Νιούελς έχει ξεμείνει από κίνητρο και περιμένει απλά το φινάλε της σεζόν. Απ’ την άλλη, η Ιντεπεντιέντε αποδίδει καλύτερα εκτός απ’ ότι εντός, χρειάζεται τη νίκη, για να μπει ξανά στην «πεντάδα» και το «διπλό» του 2.40 στον Stoiximan μπαίνει στις επιλογές μας. 

Αυτή την «τριάδα» για σήμερα, νέα στήλη ξανά αύριο… Καλή τύχη σ’ ότι (κι αν) επιλέξετε!