Αποκλειστικά με Σουηδία θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη, καθώς ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις. Πήγε αρκετά καλά το διήμερο στα ματς της Allsvenskan, οι περισσότερες επιλογές μας πέρασαν, σήμερα θα δώσουμε βάση περισσότερους στους γηπεδούχους.

Ξεκινάμε απ’ το ΑΪΚ – Έστερσουντ. Η ΑΪΚ είναι ανώτερη ομάδα σε όλα, παίζει εντός έδρας και εκεί είναι αποδοτική και αποτελεσματική, η Έστερσουντ δε μοιάζει ικανή να πάρει κάτι. Δεν έχει σταθερότητα η ομάδα του Πότερ, έρχεται από δύο ήττες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, εκτός έδρας δέχεται με ευκολία το γκολ. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.91 στην Betshop. Συνεχίζουμε με το Κάλμαρ – Σίριους. Η Κάλμαρ είναι πολύ σοβαρή ομάδα, η οποία γίνεται ακόμη καλύτερη και αποδοτικότερη όταν παίζει εντός έδρας. Σήμερα υποδέχεται την κακή και ελλιπέστατη Σίριους (λείπουν πολλοί παίκτες σε όλες τις γραμμές), μπορεί να πάρει άνετη νίκη. Επιλέγουμε άσσο + Over 1.5 σε απόδοση 2.05 στην Betshop.

Κλείνουμε με το Χάκεν – Έλφσμποργκ. Η Χάκεν είναι ανώτερη ομάδα και έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο τελευταία η Έλφσμποργκ παρουσιάζεται πιο συμπαγής αμυντικά και σίγουρα πιο ανταγωνιστική. Δεν μπλέκουμε με σημείο, επιλέγουμε το σύνηθες μοτίβο και για τις δύο ομάδες, 2-3 Goal  σε απόδοση 1.90 στην Betshop.