Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους αναγνώστες του Bethome.gr. Εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτή που διανύουμε, που μας καθηλώνει μπροστά σε σε μια οθόνη σε ένα χορταστικό τριήμερο. Ωστόσο, σήμερα η στήλη μας θα κάνει την διαφορά και δεν θα ασχοληθεί με τα παιχνίδια του Champions League. Και αυτό γιατί υπάρχει εμβόλιμη δράση στο πρωτάθλημα του Μεξικού, όπου και έχουμε ξεχωρίσει δυο αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε τις σημερινές επιλογές, με την αναμέτρηση Μοντερέι – Σάντος Λαγκούνα (05:00). Αήττητη παραμένει στο φετινό πρωτάθλημα η Μοντερέι, μετρώντας εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες στο σερί της αυτό, προερχόμενη από το εντός 2-1 επί της Άτλας. Έβδομη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με πέντε γκολ παθητικό. Έχει επικρατήσει και στα πέντε εντός έδρας φετινά της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Σάντος Λαγκούνα, μετά από τρία παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, γνωρίζοντας την ήττα 2-1 από την Κρουζ Αζούλ. Μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

Ασταμάτητη φαντάζει στο φετινό πρωτάθλημα η Μοντερέι, που μπροστά στο κοινό της μετράει μόνο νίκες. Δύσκολο το έργο της Σάντος Λαγκούνα, ωστόσο είναι ομάδα που σκοράρει στα εκτός της. Επιλογή μας λοιπόν είναι το G/G, το οποίο βρήκαμε σε απόδοση 1.95 από την Interwetten.

Πάμε και στην δεύτερη επιλογή μας, που είναι η αναμέτρηση Πατσούκα – Κρουζ Αζούλ (05:06). Από την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Πατσούκα, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Τιχουάνα (2-1), Γουαδαλαχάρα (1-3) και Λεόν (3-1). Ωστόσο, έχει σκοράρει και στα εφτά τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Δυο νίκες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, έχοντας σκοράρει στα τρία από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Αήττητη παραμένει η Κρουζ Αζούλ, μετρώντας τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες, μετά και το εντός 2-1 επί της Σάντος Λαγκούνα. Επιπλέον, με εφτά γκολ παθητικό, έχει μια από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία. Μια νίκη και τρεις ισοπαλίες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα.

Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα αναζητεί η Πατσούκα που προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Από την άλλη, η Κρουζ Αζούλ θέλει να δώσει συνέχεια στα αήττητο σερί του φετινού πρωταθλήματος. Επιλογή μας είναι το G/G, σε απόδοση 1.75 από την Interwetten, καθώς είναι συχνό για αμφότερες.

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Είτε αποφασίσετε να με ακολουθήσετε, είτε πάλι όχι, εγώ θα ευχηθώ καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.