Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Η… καραντίνα συνεχίζεται για όλους μας, ωστόσο προσπαθούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, παρότι η φυσική ροή των πραγμάτων έχει διαταραχθεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να αναζητούμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές, χθες η στήλη είχε μια επιβεβαιωμένη επιλογή απ’ τη Λευκορωσία, καθώς πέρασε με άνεση το Under 2 (ασιατικό) στο Ίσλοχ – Νέμαν Γκρόντνο (1-0) σε απόδοση 1.85 στην Betshop.

Προγνωστικά στοιχήματος Λευκορωσία

Σε ό,τι αφορά το στοίχημα, ξεκινάμε με τον αγώνα Μπελσίνα – Μινσκ. Είναι πρεμιέρα για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες. Οι γηπεδούχοι είναι αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρυσι, καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να διαχειριστούν μια πιεστική χρονιά. Απέναντι τους έρχεται η ποιοτική και φιλόδοξη Μινσκ, που μπαίνει στη σεζόν με όνειρα για διακρίσεις. Θεωρούμε ότι η Μπελσίνα είναι αποδυναμωμένη και δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο, εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε νίκη της Μινσκ. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.40.

Κλείνουμε με επιλογή απ’ το… Μπουρουντί, όπου το ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Η Ατλέτικο Ολιμπίκ υποδέχεται τη Βίταλο και προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, οι αποδόσεις είναι λίγο υπερβολικές προς τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, έχουν ισχυρό κίνητρο και υποδέχονται μια ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερα πειστική εκτός έδρας (μόλις δύο νίκες στις τελευταίες εφτά εξόδους). Επιλέγουμε σε απόδοση 1.90.