Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Χωρίς να χάνω χρόνο, με το χθεσινό “στραπάτσο”, όπου πέρασε μόνο το 1 & N/G (στο 2.10) της Σάλτσμπουργκ, θα περάσω απευθείας στις σημερινές μου επιλογές, οι οποίες και προέρχονται από το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας.

Ξεκινάμε με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση, ανάμεσα σε Παρανά και Ζουβεντούδε (02:30). Αήττητη στα δυο τελευταία παιχνίδια της η Παρανά (1-1-0), μετά και το 0-0 στην έδρα της Παϊσαντού, όπου κατάφερε να κρατήσει και πάλι ανέπαφη την εστία της. Έχει μια από τις καλύτερες άμυνες με 18 γκολ, ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 7-2-1, ούσα αήττητη στα εφτά τελευταία (7-1-0). Επέστρεψε στις νίκες η Ζουβεντούδε, που επικράτησε 1-0 της Βίλα Νόβα. Πολύ καλή παραγωγικά και ανασταλτικά με γκολ 26-19. Εκτός έδρας έχει απολογισμό μια νίκη, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, χωρίς να πείθει στις τελευταίες εξόδους της (0-4-3). Πάω με τον Άσσο, στο 1.85 από την Interwetten.

Περνάω και στην δεύτερη επιλογή μου για σήμερα και στην αναμέτρηση ΙντενασιονάλΠαϊσαντού (03:30). Από πέντε διαδοχικές νίκες προέρχεται η Ιντενασιονάλ, μετά και το εκτός 0-3 επί της ABC Νατάλ. Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Στο 5-4-1 ο εντός έδρας απολογισμός της, έχοντας κερδίσει τα τέσσερα πιο πρόσφατα. Αήττητη στα δυο τελευταία παιχνίδια της η Παϊσαντού (1-1-0), μετά και το 0-0 με την Παρανά, εντός. Πρώτο ματς που κρατάει την εστία της ανέπαφη, έχοντας δεχθεί γκολ στα πέντε προηγούμενα της. Στο 4-2-4 ο απολογισμός της σε εκτός έδρας παιχνίδια. Αμφότερες σκοράρουν στα παιχνίδια τους, οπότε και πάμε με την επιλογή του Over 2.5, στο 2.00 από την Interwetten.

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Είτε αποφασίσετε να με ακολουθήσετε, είτε πάλι όχι, εγώ θα ευχηθώ καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.