Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Λιγοστές είναι οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος, την ώρα που όλοι περιμένουμε με αγωνία το ΠΣΚ και την επανέναρξη των περισσότερων πρωταθλημάτων στη Γηραιά Ήπειρο. Πάμε στα σημεία που ξεχωρίσαμε:

Κάνουμε πρώτη στάση στο Τρανμίρ-Πιτέρμπορο. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν σε όλες τις διοργανώσεις παραμένουν αήττητες.

Θα λάβουμε υπόψη μας την προϊστορία που λέει πως στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες μάχες τους, ανεξαρτήτου έδρας, σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Επιλογή μας αποτελεί το over 2,5 που βρήκαμε σε απόδοση 1.81 στην Betshop.

Πάμε στη Βραζιλία και την αναμέτρηση Κρουζέιρο-Αβάι. Με την πλάτη στον τοίχο θα αγωνιστεί η Αβάι στο «Governador Magalhães Pinto», καθώς δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Γνωρίζει πολύ καλά πως σήμερα θα αντιμετωπίσει μία ομάδα με πάρα πολύ δυνατή έδρα.

Πιο συγκεκριμένα η Κρουζέιρο γνώρισε μόλις μία ήττα στα 19 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Θα ποντάρουμε στη δίψα για επιβίωση της Αβάι, ποντάροντας στο Χ2 (διπλή ευκαιρία) που βρήκαμε σε απόδοση 2.77 στην Betshop.

Καλή τύχη σε όλους!