Δεν πήγε άσχημα η χθεσινή ημέρα, όπου με 2/3 επιλογές κάναμε τα… αυτονόητα. Σήμερα θα δώσουμε λίγο ρίσκο παραπάνω, έχοντας ως κύριο πρωτάθλημα ενασχόλησης την Ουρουγουάη, η οποία βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική (Ιντερμέντιο), θα ακολουθήσουν αγώνες μπαράζ. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για Γουόντερερς και Νασιονάλ σήμερα, καθώς η μεν πρώτη θέλει νίκη και περιμένει γκέλα της δεύτερης, ενώ οι πρωτοπόροι χρειάζονται «διπλό» επί της Σέρο για να είναι σίγουρα στην κορυφή. Θεωρούμε ότι αμφότεροι θα κάνουν τη δουλειά τους.

Η Γουόντερερς οφείλει να κερδίσει και παράλληλα να περιμένει γκέλα της Νασιονάλ κόντρα στη Σέρο. Ασφαλώς και είναι το φαβορί κόντρα στη Σουντ Αμέρικα, οτιδήποτε διαφορετικό εκτός από νίκη των γηπεδούχων θα αποτελέσει έκπληξη. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.70 στον Stoiximan. Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Σέρο – Νασιονάλ. Η Νασιονάλ ξέρει ότι τα πάντα εξαρτώνται απ’ τα δικά της πόδια και θα φροντίσει να «καθαρίσει» την κατάσταση. Έχει αξία το διπλό, καθώς ακόμη κι αν η Σέρο δείξει διάθεση να κάνει ζημιά, το πιθανότερο είναι ότι δε θα τα καταφέρει. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.83 στον Stoiximan.

Μια ακόμη επιλογή προκύπτει απ’ την Ουρουγουάη και πιο συγκεκριμένα, απ’ την αναμέτρηση Ρασίνγκ – Ρίβερ Πλέιτ. Η Ρασίνγκ βίωσε μεγάλη απογοήτευση την περασμένη εβδομάδα (εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ τη Γουόντερερς), δεν κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει, σήμερα είναι αμφίβολο αν θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο ματς με τη Ρίβερ Πλέιτ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ευκαιρία για την έκπληξη, έχουν κίνητρο διότι όλοι οι πόντοι θα μετρήσουν στην τελική βαθμολογία. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.35 στην Betshop. Φινάλε στις προτάσεις απ’ τη Σουηδία και την αναμέτρηση Κάλμαρ – ΑΪΚ. Η Κάλμαρ «καίγεται», αλλά δε φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα της χωρίς μεταγραφική ενίσχυση. Απ’ την άλλη, η ΑΪΚ έρχεται από εμφατικό 5-0 στην Ευρώπη επί της Κίσκβαρ, έχει καλή ψυχολογία, εκτός έδρας βολεύεται περισσότερο. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.90 στην Betshop.