Ντέρμπι η παραμονή του Λάρκιν

Καλημέρα. Μας δικαίωσε προχθές η Σλουτσκ κάνοντας μάλιστα διπλό στην έδρα της Ίσλοχ. Κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε ο διπλασιασμός στη διπλή ευκαιρία του Χ2 στον stoiximan.

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα ντέρμπι που βλέπουμε να εξελίσσεται σε καυτή υπόθεση όταν με το καλό επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Πάμε λοιπόν στην Ευρωλίγκα. Κουίζ: Ποιος είναι ο κορυφαίος της χρονιάς μέχρι τη στιγμή που φτάσαμε στη διακοπή; Αν δεν απαντήσατε Λάρκιν μάλλον βλέπετε άλλο παιχνίδι κι όχι μπάσκετ. Ο Αμερικανός της Εφές κάνει όργια στο παρκέ. Φοβερά και τρομερά πράγματα σε σκοράρισμα, ασίστ, ενέργεια, καθοριστικά καλάθια. Είναι στιγμές που ο Σέιν Λάρκιν μοιάζει να παίζει σε άλλο παρκέ. Αέρας.

Η Εφές είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι με διαφορά η κορυφαία και η πλέον σταθερή ομάδα στην Ευρωλίγκα. Και ένας από τους πλέον σημαντικούς ρόλους είναι και η απόδοση του Λάρκιν. Η ομάδα του Αταμάν έφτασε πέρσι στην κορυφή. Φέτος θέλει το τρόπαιο, τίποτα λιγότερο. Σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει. Κατακτήσει όμως ή όχι την κορυφή της Ευρώπης, η επόμενη μέρα πάντα υπάρχει. Κι εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα. Μένει ή όχι ο Λάρκιν;

Σίγουρα η Εφές θέλει να τον κρατήσει, το θέμα είναι ότι στα πόδια του θα στηθεί χρυσάφι, ενώ πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο του ΝΒΑ. Βέβαια έχοντας πάρει την τουρκική υπηκοόοτητα, η προτίμησή του ενδέχεται να επηρεαστεί. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για τα ένα από τα πιο hot σίριαλ του καλοκαιριού. Αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις. Στο 1.75 να μείνει στην Εφές, στο 2.00 να υπογράψει σε άλλη ομάδα στην πλατφόρμα του stoiximan.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!