Καλημέρα! Τελευταία μέρα εθνικών ομάδων η σημερινή, ακολουθεί παύση δύο ημερών και από την Παρασκευή μπαίνουμε και πάλι σε φουλ ρυθμούς με τη διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων. Θα έχουμε χρόνο να τα πούμε για τη Σουηδία, τόσο για την Αλσβενσκάν, όσο και για τη Σουπερέταν, καθώς αμφότερες βαδίζουν προς το φινάλε και θα υπάρξει αρκετό «ψωμάκι». Προς το παρόν αυτό που προέχει είναι το σήμερα, οι επιλογές είναι ελάχιστες και γι’ αυτό η στήλη ξεχώρισε μόνο ένα παιχνίδι, τη ρεβάνς του ημιτελικού ανάμεσα στη Σάμροκ Ρόβερς και την Ντάνταλκ για το FA Cup.

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες και η πρόκριση πλέον θα κριθεί στην έδρα της Σάμροκ. Αμφότερες έδειξαν «αγριεμένες» το Σάββατο στο πρωτάθλημα, επέστρεψαν στις νίκες και πήραν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς. Αμφίρροπο παιχνίδι, δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Ντάνταλκ, ποντάρωστη δίψα των γηπεδούχων για εκδίκηση, μετά την ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ από την ίδια αντίπαλο και κρατάω τον άσσο στο εξαιρετικό 3.42 στην Betshop. Για όσους διστάσουν να ρισκάρουν αξιόλογη επιλογή αποτελεί και το 1 DNB σε απόδοση 2.46.

Αυτά για σήμερα, νέα στήλη την Πέμπτη, όπου δεν υπάρχει το απόλυτο τίποτα, αλλά θα βρούμε να ασχοληθούμε με κάτι. Καλή τύχη σ’ ότι επιλέξετε!