Επιστροφή στη δράση για τη στήλη, που σήμερα θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τη Γαλλία. Η αγωνιστική ξεκινά με δύο αναμετρήσεις στην Ligue 1, εκεί όπου υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά και ορισμένες πολύ χαμηλές αποδόσεις, δυσανάλογες των ρεαλιστικών δεδομένων των αγώνων.

Ξεκινάμε χρονικά απ’ το Νις – Λιλ. Η Νις είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί για μια ολόκληρη εβδομάδα, κάτι πάρα πολύ σημαντικό, αφού μέχρι πρότινος είχε στα πόδια της και την Ευρώπη. Θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Μπαλοτέλι, χρήσιμη είναι και η επιστροφή του Ντάντε, σήμερα υποδέχεται τη Λιλ, που ναι μεν «καίγεται», καθότι είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, όμως αμυντικά δεν πείθει. «Ανοιχτά» τα τελευταία ματς των «λιλουά», σημειώθηκαν 17 γκολ στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, δηλαδή περίπου 3.5 ανά αγώνα. Διεκδικεί την Ευρώπη μέσω 6ης ή 7ης θέσης η Νις, τέτοια ματς οφείλει να τα κερδίζει. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.75 στον Stoiximan.

Πάμε στο Μονακό – Μπορντό. Αρχικά, πρέπει να τονίσουμε ότι οι Γιρονδίνοι έχουν καλή παράδοση κόντρα στους Μονεγάσκους, αφού μπορεί να έρχονται από τρεις σερί ήττες, όμως έχασαν μόλις μια φορά στις τελευταίες 11 επισκέψεις τους στο Πριγκιπάτο! Η Μονακό σκοράρει πολύ και έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει, ωστόσο σήμερα το ματς είναι περισσότερο δύσκολο απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις του άσσου (1.65). Ασφαλώς και μπορεί να κερδίσει η ομάδα του Ζαρντίμ, όμως σ’ αυτή την απόδοση δεν μπορούμε να πάρουμε τον άσσο. Η Μπορντό είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη με τον Πογιέτ, κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, μπορεί να σταθεί όρθια και να πάρει αποτέλεσμα. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.31 στην Betshop.