Δεκαέξι χρόνια είναι πολλά…

Καλημέρα από το σπίτι του στοιχήματος. Τα ψέματα τελειώνουν… Μπορεί ακόμη καλά-καλά να μην καταλάβαμε πότε τελείωσαν τα περισσότερα πρωταθλήματα (άλλα βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη), ωστόσο βρισκόμαστε πλέον μια… ανάσα από την έναρξη του Μουντιάλ, με το παιχνίδι της οικοδέσποινας Ρωσίας κόντρα στη Σαουδική Αραβία.

Τις προηγούμενες ημέρες μέσω της στήλης καταπιαστήκαμε με αρκετά ειδικά στοιχήματα. Μας απασχόλησαν τόσο οι πιθανοί νικητές ομίλων ξεχωριστά, όσο και ορισμένοι πρώτοι σκόρερ των ομάδων που βρήκαμε σε πολύ καλές αποδόσεις στην Betshop. Σήμερα, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με την ομάδα, που κατά την εκτίμηση του υπογράφοντος, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο. Όπως φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι αντιληφθήκατε από τον τίτλο της στήλης, αυτή δεν είναι άλλη από την Βραζιλία. Πάμε να δούμε το γιατί

  • Μαζί με τη Γαλλία, έχει το πληρέστερο ρόστερ στη διοργάνωση. Λύσεις πρώτης γραμμής σε όλες τις θέσεις, από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Παίκτες δυνατούς και καλογυμνασμένους σε κάθε θέση, με καλές και αν μη τι άλλο «γεμάτες» χρονιές στις ομάδες τους. Παίκτες-πρωταγωνιστές.
  • Παίκτες που ξέρουν τι θα πει να ηγείσαι μιας ομάδας. Ενας σε κάθε γραμμή, μάλιστα. Στην άμυνα υπάρχει ο Μαρτσέλο, στη μεσαία γραμμή ο Κουτίνιο και στην επίθεση ο Νεϊμάρ. Κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν, αλλά οι τρεις τους προσφέρουν στοιχεία που λείπουν από ομάδες του ίδιου επιπέδου.
  • Μετά από πολλά χρόνια έχει ξανά προπονητή στον πάγκο. Ο Τίτε προσέφερε στη «σελεσάο» αυτό που έμοιαζε να της λείπει: τη σοβαρότητα. Δεν αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Η Βραζιλία μετά από χρόνια ξέρει να κάνει άμυνα, ενώ στην επίθεση έχει το απρόβλεπτο από όλους τους παίκτες.
  • Στις τάξεις της δεν υπάρχει κορεσμός, αλλά… δίψα. Δίψα για αποδείξεις μετά από τις συνεχόμενες σφαλιάρες. Το απέδειξε στα προκριματικά, όπου πήρε την πρόκριση… περπατώντας στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, αλλά και στα φιλικά, όπου παρουσιάστηκε σοβαρή και μετρημένη.

Στα δικά μου μάτια, ήρθε (ξανά) η ώρα της, μετά το 2002. Στην καλή της μέρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα, ενώ ακόμη και στην κακή ή τη μέτρια, έχει τους παίκτες που μπορούν να τη σηκώσουν στις πλάτες τους και να κάνουν διαφορά. Υπό αυτό το πρίσμα, η επιλογή της κατάκτησης του τροπαίου από τη Βραζιλία στο 5,00 της Betshop δεν μπορεί παρά να είναι η βασική για το Παγκόσμιο Κύπελλο που περιμένουμε πώς και πώς…

Κώστας Γιαλαμάς
Κώστας Γιαλαμάς

Το στοίχημα είναι μια καθημερινή μάχη! Ποτέ δεν ενθουσιαζόμαστε με τα κερδισμένα, ποτέ δεν απογοητευόμαστε με τα χαμένα. Γυρνάμε σελίδα και προχωράμε...

Bet365: Η Κορυφαία Εταιρία - ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ