Δείχνουν δύο από τις καλύτερες

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η χθεσινή επιλογή μου για το στοίχημα από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Λευκορωσίας δεν πήγε καλά. Βέβαια η αλήθεια είναι πως σας είχα προϊδεάσει, ότι δεν ήμουν και τόσο «ζεστός». Αντιθέτως σήμερα είμαι πολύ περισσότερο για το παιχνίδι με το οποίο κλείνει η τέταρτη αγωνιστική του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Η Λοκομοτίβ Γκόμελ υποδέχεται την ΝΦΚ Μινσκ, δύο ομάδες που πριν αρχίσει η συγκεκριμένη αγωνιστική, ήταν ανάμεσα στις τρεις που δεν έχουν χάσει ακόμη και ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και ακόμη και μετά την διεξαγωγή των περισσότερων αγώνων της 4ης αγωνιστικής, εξακολουθούν να έχουν τις δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας! Μάλιστα η Λοκομοτίβ όχι απλά έχει πολλά γκολ στα παιχνίδια της, έχει 3/3 over 4,5 στο πρωτάθλημα! Συν τοις άλλοις οι δύο ομάδες έχουν παίξει πέντε φορές μεταξύ τους στο παρελθόν, ανεξαρτήτως έδρας. Όλοι οι αγώνες τους έχουν λήξει G/G, με τους τέσσερις εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένων και των τριών στην έδρα της Λοκομοτίβ, μαζί με over 2,5.

Επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι αρκετά πιθανό να μπουν πολλά γκολ στη σημερινή αναμέτρηση και με τις δύο ομάδες να σκοράρουν. Γι’ αυτό και αξίζει να ποντάρει κάποιος στο G/G μαζί με το over 2,5 σε τιμή 1,85 στην Betshop.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…