Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και καλές γιορτές, καθώς μπαίνουμε πλέον σε εορταστικό κλίμα! Πανωλεθρία χθες, αφού χάθηκαν και οι δύο επιλογές μου, αλλά σίγουρα στις ομάδες που έχασαν, ειδικά στην Κρουζέιρο, στοίχισε περισσότερο απ’ ότι σε εμένα. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή από το στοίχημα που είναι μία και μοναδική!

Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας διεξάγονται δύο παιχνίδια απόψε. Το ένα είναι μεταξύ των δύο τελευταίων ομάδων, που αντικειμενικά είναι οι χειρότερες και δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με αυτές. Στο άλλο όμως υπάρχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον…

Σαμπάιο Κορέα – Γκουαρανί Προγνωστικά

Η Σαμπάιο Κορέα είναι ένα βαθμό πάνω από την Γκουαρανί και αμφότερες βρίσκονται στο -4 και στο -5 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου, με την ομάδα που είναι τέταρτη να έχει παίξει το παιχνίδι της αυτής της αγωνιστικής, χάνοντας το. Επομένως όποια κερδίσει απόψε θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα. Η αλήθεια είναι πώς η Σαμπάιο Κορέα δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά παίζει στην έδρα της. Και μέχρι τώρα στην αγωνιστική κερδίζουν μόνο γηπεδούχοι, ενώ η Γκουαρανί εκτός έδρας έχει κερδίσει στα τελευταία της παιχνίδια μόνο την ντεφορμέ Παρανά και την ουραγό Οέστε. Εμπεριέχει ρίσκο, αλλά αξίζει να παιχθεί ο άσος της Σαμπάιο Κορέα στο 2,40 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

00:00 Σαμπάιο Κορέα – Γκουαρανί 1 (2,40 @ Betshop)