Καλημέρα από το σπίτι του στοιχήματος! Μπορεί να… ιδρώσαμε περισσότερο απ’ ότι ίσως περιμέναμε, όμως αυτό που έχει σημασία είναι πως χθες καταγράψαμε το πολυπόθητο 3/3 με την γκολάρα του υπερ-παίκτη που λέγεται Τόνι Κρόος να μας κάνει επιτέλους να χαμογελάσουμε στο φετινό Μουντιάλ.

Η… καλή μέρα, βέβαια, φάνηκε από νωρίς, με το Βέλγιο να έχει επιβεβαιώσει το Over 2,5 ήδη από το 18’ απέναντι στην Τυνησία, ενώ λίγο αργότερα το Μεξικό ήταν και πάλι αρκούντως σοβαρό για να «τελειώσει» τη δουλειά της πρόκρισης με αντίπαλο την ανούσια Νότια Κορέα. Η μόνη που μας δυσκόλεψε ήταν εκ νέου η Γερμανία, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σουηδία, προτού φτάσει στην ολική ανατροπή.

Ας αφήσουμε όμως, σιγά-σιγά στην άκρη τα χθεσινά κι ας ξεκινήσουμε με τα σημερινά παιχνίδια, κάνοντας αρχή με το Αγγλία – Παναμάς. Τα «τρία λιοντάρια» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο με την Τυνησία, φέτος δείχνουν να έχουν σχέδιο για να εκμεταλλευτούν τα δυνατά τους στοιχεία και να κρύψουν τα αδύνατα, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι δεν θα έχουν προβλήματα με αντίπαλο τον Παναμά. Γι’ αυτό θα μπει στις επιλογές μου το combo 1 & Over 2,5 στο 1,95 της Betshop.

Συνέχεια με το Ιαπωνία – Σενεγάλη, ένα από τα πιο δύσκολα και αμφίρροπα παιχνίδια της α’ φάσης, μιας και αμφότερες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, έστω και υπό διαφορετικές συνθήκες. Οι Ασιάτες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η Κολομβία έμεινε με δέκα, ενώ οι Αφρικανοί έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία κόντρα στην Πολωνία, ποντάροντας πολλά στην ατομική τους ποιότητα. Έχω την αίσθηση πως ένα γκολ το «έχουν» αμφότερες, κρατάω το G/G στο 2,05 της Betshop.

Ολοκληρώνουμε, τέλος, με το Πολωνία – Κολομβία, όπου αμφότερες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις ήττες που γνώρισαν στην πρεμιέρα. Καμία από τις δύο δεν είναι κακή ομάδα, λόγω περιστάσεων όμως είναι αναγκασμένες να παίξουν εντελώς διαφορετικά απ’ ότι θα ήθελαν στο σημερινό παιχνίδι, αφού ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα θα τις αφήσει εκτός συνέχειας στη διοργάνωση. Αναμένουμε ιδιαίτερα προσεκτική προσέγγιση, κρατάμε το Χ ημίχρονο στο 2,10 της Betshop.

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο!