Καλημέρα από το σπίτι του στοιχήματος. Τελευταία μέρα του… μαρτυρίου με τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων και τα επίσημα των αντίστοιχων «μικρών» η σημερινή, από Παρασκευή μπαίνουμε και πάλι στους φυσιολογικούς ρυθμούς, προετοιμασμένοι για ένα πολύ δυνατό φίνις στη χρονιά. Αρκετές είναι οι επιλογές που προσφέρει το σημερινό κουπόνι, πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε…

Ρωσία – Γαλλία: Απογοητευτική η παρουσία της Ρωσίας στο παιχνίδι με τη Βραζιλία, ηττήθηκε με 3-0 και το σκορ θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις αν δεν ήταν ο Ακινφέεφ. Καμπανάκι για τη Γαλλία η εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Κολομβία, που ήρθε, ουσιαστικά, μετά τη χαλάρωση που προκάλεσε το γρήγορο 2-0. Αναμένεται καλός ρυθμός, κρίνεται ελκυστικό το Over 2,5 στο 1,95 της Betshop.

Δανία – Χιλή: Μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε τον Παναμά η Δανία, αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερη της μέρα. Ετοιμάζει αλλαγές ο Χαρέιντε, που δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του. Ενθαρρυντική εικόνα από τη Χιλή, που μετά το «στραπάτσο» του αποκλεισμού από το Μουντιάλ, έφυγε με το διπλό από την Σουηδία (3-2). Αρκετά πιθανό το G/G σε απόδοση 1,88 στην Betshop.

Γερμανία – Βραζιλία: Τα πολύ δυνατά φιλικά στο δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας συνεχίζει η Γερμανία, που μετά από την Αγγλία (0-0), τη Γαλλία (2-2) και την Ισπανία (1-1), θα αντιμετωπίσει σήμερα και την πολύ ισχυρή Βραζιλία. Έστω και χωρίς τον Νέιμαρ η ομάδα του Τίτε πέρασε με το εμφατικό 3-0 από την Ρωσία, έχοντας ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ. Αξίζει το Over 2,5 στο 1,87 της Betshop.

Οι επιλογές μου: 

Γερμανία – Βραζιλία Over 2,5 (1,87 @Betshop)

Ρωσία – Γαλλία Over 2,5 (1,95 @Betshop)

Δανία – Χιλή G/G (1,88 @Betshop)