Μπούργος για πρόκριση

Καλημέρα. Μία μεγάλη απόδοση επιβεβαιώθηκε χθες, αφού η Μπιλμπάο μας δικαίωσε, κέρδισε την Τενερίφη και πλήρωσε στο εξαιρετικό 4.00 στον stoiximan.

Σήμερα θα παίξουμε ξανά μπάσκετ στην Ισπανία, αλλά αυτή τη φορά θα πάμε με ένα φαβορί, το οποίος μας εμπνέει και έρχεται από την αναμέτρηση Γκραν Κανάρια – Μπούργος.

Οι νησιώτες του Κατσικάρη κέρδισαν με 100άρα την Ανδόρα. Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι αντίπαλοι έπαιζαν άμυνα με τα μάτια και με ηγέτη, εκτελεστή και μαέστρο τον Κουκ, αλλά άξιο συμπαραστάτη τον Μπουρούσα έφτασαν στη νίκη. Δεν μας έπεισε η Γκραν Κανάρια όλη τη χρονιά, δεν μας έδειξε ούτε φέτος κάτι ιδιαίτερο.

Η Μπούργος στον αντίποδα μας αρέσει περισσότερο. Και δεν το λέω επειδή κέρδισε τη Ρεάλ χθες και έχει κάνει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Γενικότερα βγάζει μεγαλύτερη αξιοπιστία στο παρκέ και καλύτερο μπάσκετ.

Μιλώντας για στοίχημα, αποφάσισα ότι με το σετ των αποδόσεων να δίνει μεν φαβορί την Μπούργος, αλλά να είναι οριακές οι τιμές, αξίζει να ρισκάρουμε πάνω στην παρέα του ΜακΦάντεν. Το διπλό δίνεται στο 1.83 για καθαρή νίκη και αυτή θα είναι η επιλογή μας από το σημερινό στοιχηματικό μενού. Επιμένουμε μπασκετικά γιατί πολύ απλά μας ταιριάζει αυτήν την περίοδο.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!