Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Μόνο μία από τις τρεις επιλογές μου στο NFL δικαιώθηκε, οι άλλες δύο με απογοήτευσαν. Πάμε να δούμε τις σημερινές, όπου επιστρέφουμε στο κλασσικό ποδόσφαιρο, από το οποίο θα κρατήσω κάποια σημεία για στοίχημα.

Υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές στην Αγγλία, όπως και κάποια παιχνίδια εξ αναβολής και φυσικά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, όπου παίζουν συνεχώς μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, το οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχε λήξει ήδη!

Μόρκαμ – Λέιτον Οριεντ Προγνωστικά

Η Μόρκαμ προέρχεται από την καλύτερη της εμφάνιση στη σεζόν, όπως την χαρακτήρισε ο προπονητής της, η οποία συνδυάστηκε με την τρίτη της νίκη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που δεν χάνει. Και υποδέχεται μία Λέιτον Οριεντ, η οποία μακριά από το γήπεδο της έχει τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Λίγο η έδρα, λίγο η φόρμα, οδηγούν προς την επιλογή των γηπεδούχων. Ο άσος της Μόρκαμ στο 2,40 στην Betshop.

Νοτς Κάουντι – Στόκπορτ Προγνωστικά

Η Νοτς Κάουντι προέρχεται από ήττα – σοκ στο γήπεδό της, ενώ η Στόκπορτ έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της που είναι αήττητη. Και μάλιστα μακριά από το γήπεδο της έχει πέντε σερί νίκες, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της πρωτοπόρου Τορκί, με γκολ στο τελευταίο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε λίγο καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή, αξίζει να ποντάρει κάποιος στο διπλό της Στόκπορτ στο 2,78 στην Betshop.

Βιτόρια Μπαϊα – Ζουβεντούδε Προγνωστικά

Η Βιτόρια έχει πολλά προβλήματα απουσιών και δεν έχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο όσο η Ζουβεντούδε που παλεύει για την άνοδο. Επιπλέον η Βιτόρια έχει δύο σερί ήττες εντός, ενώ η Ζουβεντούδε δεν χάνει εδώ και πέντε αγώνες με δύο νίκες σε αυτό το διάστημα. Και το σετ αποδόσεων είναι τέτοιο που μπορεί κάποιος να ποντάρει στο διπλό, έχοντας και την κάλυψη της ισοπαλίας. Το διπλό με DNB της Ζουβεντούδε στο 2,01 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:30 Μόρκαμ – Λέιτον Οριεντ 1 (2,40 @ Betshop)

21:45 Νοτς Κάουντι – Στόκπορτ 2 (2,78 @ Betshop)

02:30 Βιτόρια – Ζουβεντούδε 2 DNB (2,01 @ Betshop)