Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν πήγε καλά η χθεσινή μέρα, καμία από τις δύο επιλογές μου δεν επιβεβαιώθηκε. Τελευταία στήλη του 2020 η σημερινή, αύριο δεν υπάρχει κάποια αγωνιστική δράση, όπως και την Πρωτοχρονιά, θα επανέλθουμε το Σάββατο με πλήρη αγωνιστική δράση. Πριν λοιπόν σας αναλύσω την μοναδική μου επιλογή σήμερα για στοίχημα, ας ευχηθώ να μην ξαναζήσουμε τέτοια χρονιά σαν την φετινή, που και πολύ κράτησε, με εγκλεισμό στα σπίτια μας και αντιμετωπίζοντας έναν αόρατο εχθρό.

Ας ελπίσουμε όλοι να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία που περάσαμε, ήταν φαίνεται γραφτό της γενιάς μας να το ζήσουμε και αυτό. Μέχρι στιγμής τον πόλεμο έχουμε αποφύγει, μακάρι να μην τον ζήσουμε ποτέ, κάτι εξωγήινους περιμένουμε κάποια στιγμή, αλλά οκ, αν έρθουν με ειρηνικές διαθέσεις θα το περάσουμε και αυτό!

Αφήνω τους αστεϊσμούς και περνάω στο «ζουμί». Απόψε θα αποχαιρετήσω το καταραμένο αυτό έτος με ένα σημείο από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, το οποίο έχει σχέση με γκολ.

Ζουβεντούδε – Πόντε Πρέτα Προγνωστικά

Πρόκειται για ένα παιχνίδι – ορισμό εξάποντου, αφού σε περίπτωση που η Πόντε Πρέτα κερδίσει τη Ζουβεντούδε θα την αντικαταστήσει εντός πρώτης τετράδας και θέσεων που οδηγούν στην άνοδο. Γι’ αυτό και το σετ αποδόσεων είναι τόσο ισορροπημένο. Αλλά πρόκειται για δύο ομάδες, των οποίων οι αγώνες συνηθίζουν να έχουν πολλά γκολ. Η Ζουβεντούδε έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και στα παιχνίδια της μπαίνουν τα δεύτερα περισσότερα γκολ στην κατηγορία. Που μπαίνουν τα πιο πολλά; Μα στους αγώνες της Πόντε Πρέτα! Με αυτά τα δεδομένα και πάντα βάσει και της απόδοσης στην οποία προσφέρεται αξίζει κάποιος να ποντάρει στο over 2,5 σε απόδοση 2,31 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Ζουβεντούδε – Πόντε Πρέτα Over 2,5 (2,31 @ Betshop)