Ανάξια εμπιστοσύνης

Καλημέρα. Θα συνεχίσουμε με μπάσκετ Τουρκίας και θα ψάξουμε όπως χθες μία επιλογή μέσα από τις αποδόσεις της Betshop.

Σήμερα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Φενέρ με την Τόφας. Ειλικρινά δεν με πείθει αυτή η Φενέρ. Με το έτσι θέλω ή το έτσι πρέπει για να το εκφράσω καλύτερα να γίνει ομάδα. Ε, δεν είναι ομάδα η Φενέρ φέτος. Δεν έχει χημεία, δεν έχει ψυχραιμία στα δύσκολα, δεν έχει ψυχή όταν η μπάλα καίει. Δεν θα αναλύσουμε τώρα τι φταίει. Αυτό είναι κουβέντα για άλλη στήλη.

Απέναντι στη Φενέρ είναι η Τόφας. Εξαιρετικό σύνολο. Το γεγονός ότι πέρασε από έναν όμιλο του Eurocup με τρεις ισπανικές ομάδες και μάλιστα προκρίθηκε ως πρώτη δείχνει πολλά. Γεμάτο και έμπειρο ρόστερ, παλεύει να μπει στην τετράδα των πλέι οφ της λίγκας, ενώ φυσικά συνεχίζει στα πλέι οφ Eurocup και πλέον μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και την κατάκτηση για ένα εισιτήριο στην επόμενη Ευρωλίγκα.

Το line έχει βγει σε διψήφια επίπεδα. Λογικά από μία πλευρά. Η Φενέρ είναι ανώτερη, πιο ποιοτική και αν παίξει όπως μπορεί τότε θα κερδίσει εύκολα. Το θέμα είναι όμως πως σπάνια παίζει όπως μπορεί. Θα πάμε ξεκάθαρα με το διπλό στο +10.5 με απόδοση 1.90 στην Betshop.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!