Αμερικάνικο θέαμα

Καλημέρα. Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να μην κέρδισε, αλλά ανέβηκε καθώς η Μπρέντφορντ γκέλαρε ξανά. Κάπως έτσι όμως δεν επιβεβαιώθηκε η επιλογή μας στον stoiximan.

Σήμερα θα επιστρέψω ξανά στο MLS  και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Σικάγο – Βανκούβερ.

Το Σικάγο έρχεται από ήττα κόντρα στο Σαν Χοσέ διότι προσέγγισε το ματς με σκοπό να πάρει τον βαθμό ισοπαλίας που χρειάζεται για την πρόκριση, αλλά απέτυχε. Πιστεύουμε ότι το πάθημα θα έγινε μάθημα και θα μπει να παίξει μπάλα.

*Βρες στο Bethome.gr τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Το Βανκούβερ έχει μία άμυνα η οποία παρουσιάζει τραγικές αδυναμίες. Στα δύο ματς έχει δεχτεί επτά γκολ και τώρα δεν θέλει απλά νίκη για την πρόκριση, αλλά να ψάξει και αρκετά γκολ. Αν ανοιχτεί κιόλας, τότε η άμυνά της θα έχει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.

Μιλώντας για στοίχημα, το ματς μπορεί να ανοίξει πάρα πολύ εύκολα. Το παραδοσιακό over 2.5 είναι αναμενόμενα σε χαμηλή απόδοση. Θα προσθέσουμε λοιπόν ένα ακόμη γκολ και θα κάνουμε την επιλογή μας αρκετά δελεαστική. Το λέμε αυτό διότι το Over 3.5 πληρώνει στο 2.70 και αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο αξίζει -και με το παραπάνω- να πάρουμε το ρίσκο.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!