Αξία και σε χαμηλές τιμές

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο στους φίλους του Bethome! Τελικά δεν τα κατάφερε χθες η Παρανά, ούτε το στατιστικό σημείο βγήκε, πάμε στη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα.

Στην Αγγλία έχει κύπελλο και σε αυτούς τους θεσμούς αξίζει να κυνηγάς μόνο μεγάλες αποδόσεις. Με αυτό το σκεπτικό αξίζει κάποιος να ποντάρει στον άσο της Κέιμπριτζ στο 2,77 στην Betshop. Υποδέχεται την Εξετερ, ομάδα ίδιας κατηγορίας με αυτήν, την οποία πριν από λίγο καιρό την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα εκτός έδρας στη σεζόν. Και από τότε η Εξετερ έχει τρεις σερί ήττες μακριά από το γήπεδό της!

Οσον αφορά σε όσους ψάχνουν για υπερβολικές αποδόσεις, ας ρίξουν μία ματιά στις τιμές του διπλού της Ντάρλινγκτον που αντιμετωπίζει την ντεφορμέ Γουόλσολ. Βέβαια τις δύο ομάδες τις χωρίζουν τρεις κατηγορίες, αλλά γι’ αυτό πληρώνει τόσο ψηλά το διπλό. Προσωπικά θα κρατήσω το Χ2 (Δ.Ε.) στο ικανοποιητικό 2,85 στην Betshop.

Πολλές φορές γίνεται λόγος για σημεία αξίας, τα λεγόμενα value bet. Αυτά δεν είναι απαραίτητο να προσφέρονται σε μεγάλες τιμές. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο άσος της Μοντρόουζ στο 1,74 στην Betshop. Ακόμη και αυτή η απόδοση μοιάζει πολύ γενναιόδωρη, όταν πρόκειται για μία ομάδα με πέντε σερί νίκες, που αντιμετωπίζει μία αντίπαλο με 10 ήττες στα 12 τελευταία παιχνίδια, την ουραγό της κατηγορίας και μάλιστα εντός έδρας!

Τέλος στην Βραζιλία θα επιστρέψω σε γνώριμα «λημέρια», επιλέγοντας το Χ στο Μπραζίλ ντε Πελότας – Οέστε σε απόδοση 2,92 στην Betshop. Εχω γράψει επανειλημμένως για την ροπή της Οέστε σε ανάλογα αποτελέσματα, τώρα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, ο ένας βαθμός βολεύει και τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…