Αήττητη στην έδρα της η ΜΤΚ

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Από τις δύο επιλογές της Τετάρτης στην Κόστα Ρίκα, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε μόνο η μία, αυτή μάλιστα με την μικρότερη απόδοση. Πάμε στις σημερινές επιλογές μου από το στοίχημα, όπου περιλαμβάνουν παιχνίδια από δύο χώρες.

Καταρχάς στην Ουγγαρία ξεκινάει και πάλι η αγωνιστική δράση με έναν εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος και με τους δύο πρώτους ημιτελικούς των κυπέλλων. Θα ασχοληθώ με τον έναν εκ των δύο ημιτελικών, αυτόν στον οποίο υπάρχει και διαφορά κατηγορίας μεταξύ των δύο ομάδων. Η ΜΤΚ που αγωνίζεται στην δεύτερη εθνική κατηγορία, υποδέχεται τη Χόνβεντ που παίζει στην πρώτη. Βέβαια αν εξετάσουμε καθαρά τις θέσεις που χωρίζουν τις δύο ομάδες, είναι μόλις εφτά. Η Χόνβεντ είναι έκτη στο πρωτάθλημα και η ΜΤΚ πρωτοπόρος στο δικό της, κάτι που σημαίνει πως του χρόνου μάλλον θα είναι στην ίδια κατηγορία. Δεδομένου πως πρόκειται για πρώτο ημιτελικό, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει περιθώριο διόρθωσης κάποιου λάθους για την καλύτερη ομάδα και επειδή η ΜΤΚ στην έδρα της είναι αήττητη φέτος, με 13 νίκες σε 17 αγώνες, αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του αουτσάιντερ. Απλά επειδή και η Χόνβεντ φέρνει πολλές ισοπαλίες εκτός έδρας (έξι στα οκτώ τελευταία που δεν χάνει), καλύτερα να υπάρξει μία σχετική κάλυψη, επιλέγοντας τον άσο DNB της ΜΤΚ στο 1,97 στην Betshop.

Στην Κόστα Ρίκα θα εμπιστευτώ και πάλι την Ντεπορτίβο Σαπρίσα, την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Είναι στο +4 από την δεύτερη θέση, μόνο άνετη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Παίζει στην έδρα της σαφώς υποδεέστερης Σάντος Ντε Γκουαλίπες, γι’ αυτό και θεωρείται δυνατό φαβορί για τη νίκη. Αλλά δεδομένου πως έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και δύσκολα δέχεται γκολ, μπορεί κάποιος να ανεβάσει την απόδοση της νίκης της, συνδυάζοντας το διπλό με το under 4,5 σε τιμή 2,24 στην Betshop.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…