Hi guys, πώς μου είστε και today, τι μου κάνετε σήμερα Τετάρτη, όλα οκ; Επιτέλους πια έσπασε ξανά το ρόδι, του απίθανου  σερί μας του… 2 στα 3 και έτσι χθες χαλαρά κάναμε πια again το 3 στα 3, στις φοβερές μας (!) προβλέψεις στο στοίχημα! Πετυχαίνοντας  βέβαια άνετα και στο ρελαντί ξαναλέμε τα Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας “διπλό” , Τσέλσι – Λέστερ “άσσος” και τέλος Λάτσιο – Τορίνο, άντερ! Και με καλούλι παρακαλώ ταμείο έτσι; Όχι (κανέμου  – νότιος… λεκτικός  ιδιωματισμός και αυτός) παίζουμε!

Πάμε όμως στα λοιπά σημερινά  μας θέματα, καθότι  ήδη έχουν μαζευτεί απ’ ότι βλέπω αρκετά και να δούμε που θα το πρωτοβάλουμε ξανά όλα! Ένα λοιπόν  από τα πιο επικά (χθεσινά μας πάντα) νέα είναι το γεύμα λέει που παρέθεσε ο τεράστιος “τίγρης” στους (πειθαρχημένους)  αγωνιστές ρεπόρτερ της Ένωσης, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, στα Σπάτα! Στους οποίους όμως απαγόρευσε – λέει πάντα – να αναφέρουν στα μέσα τους και να γράφουν το οτιδήποτε πριν τις 7 (!) το απόγευμα! Φοβερό, θα τρελαθώ!

Πολύ σωστός – και εδώ φυσικά – ο Δημήτρης μας! Άλλωστε όταν τρώνε δεν μιλάνε (από μικρά παιδιά μας το λέγανε αυτό) και πλέον ούτε γράφουνε! Το έτερο χθεσινό (ή προχθεσινό, δεν θα μαλώσουμε τώρα και για αυτό),  έπος έχει να κάνει με την θεϊκή ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στo αγαπημένο του – ως γνωστόν άλλωστε – instagram: «Πολλοί ρωτάτε αν έκανα εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι τις παρενέργειες, αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου», έγραψε!

Από Δημήτρη σε (επικό πάντα) Δημήτρη φίλες και φίλοι. Μόνο που ο δεύτερος (προφανώς), o φίλος μου, τρολάρει, ενώ ο πρώτος (δυστυχώς) σοβαρολογεί! Πάμε now όμως και στις σημερινές μας προβλέψεις στα προγνωστικά στοιχήματος, με αρκετή Supet  League 2 (στο φινάλε της, δυστυχώς) και  Football League. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ξάνθη – Λεβαδειακός “άντερ” , Καλλιθέα -Αιγάλεω “άντερ” επίσης και τέλος ΠΑΣ Γιάννενα – Απόλλων Σμύρνης όβερ εδώ, στο εξ αναβολής και της SL! Aυτά και today! σας φιλώωωω!!!