Με εξαίρεση το “Χ” στο Λεβάντε – Βαγιαδολίδ  καλά τα πήγαμε χθες (4 στα 6) στις φοβερές μας (!) προβλέψεις στη Stoiximan, με τα ματσάκια δηλαδή των , Γκλάντμπαχτ – Ντόρτμπουντ  και τέλος, Παρί Σεν Ζερμέν  – Μονπελιέ. Σήμερα να δούμε όμως τι θα ποντάρουμε (στο τέλος), καθώς μας κόβω κυρίως, today, να παίξουμε  κυρίως ξανά με το υπέροχο πάντα ποδοσφαιρικό μας  Ελλάντα και την μαγευτική μας  βέβαια Super League. Ας πάμε όμως πρώτα φυσικά στα δικά μας τα ωραία, τα τρελά, τα Ελληνικά, όμως και καμιά φορά και παγκόσμια! 

Ξεκινάμε λοιπόν: Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά! Πάνω που είπαμε χθες μια καλή κουβέντα  για τον φίλο μου τον Θοδωρή τον Καρυπίδη και το μεγάλο  ντιλ που πετύχαμε με την απόκτηση  (!)  για την Αριανάρα μας, του Κωστάκη  του Μήτρογλου από την Μαρσέιγ, ήρθε  τώρα αυτός ο (ζηλιάρης) ο Αθλητικός Δικαστής και μας έριξε λέει ένα μήνα στο κεφάλι τιμωρία, για κάτι μικροεπεισοδιάκια που κάναμε (λέει) στο αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό στου Χαριλάου. Στο ματσάκι όπου χάσαμε, παρακαλώ.  Και δαρμένοι και κερατάδες δηλαδή.

Να ήταν (λοιπόν) η ζήλια ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα, που λέει και ο σοφός (πάντα) λαός μας! Να δω now πως θα πάμε το απόγευμα – έτσι που μας αποδεκατίσατε, κύριε Αθλητικά  Δικαστά μας – να παίξουμε στο καμίνι της μυθικής Ριζούπολης, κόντρα στην ομαδάρα μας, τον Απόλλωνα Σμύρνης του  ανερχόμενου κυρ Γιώργου του Παράσχου μας;!  Όχι τίποτε άλλο, αλλά να κάτσει – χτυπάμε ξύλο φυσικά – κανένας άσσος σήμερα το βραδάκι, ποιος τον ακούει μετά τον ζάμπλουτο τον Θοδωρή μου…  Και δικαίως! Μαζί του πλέον (πάντα ήμουν άλλωστε) και εγώ!

Και πριν κλείσουμε και για σήμερα και πάμε στα στοιχηματικά παιχνιδάκια μας, να πούμε , να ευχηθούμε ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους πραγματικούς μας Τιτάνες  του ελληνικού ποδοσφαίρου, Νίκο Αναστόπουλο και Μίμη Δομάζο (τους βλέπουμε και στην φωτογραφία μας), οι οποίοι είχαν χθες αμφότεροι τα γενέθλιά τους, 63 ετών ο πρώτος και 79 ο δεύτερος! Να τα εκατοστίσουν, να είναι πάντα γεροί και δυνατοί και συνεχώς κοντά στην στρογγυλή μας Θεά (και ο Αλενατόρε, να οδηγήσει σύντομα τη μεγάλη Μαύρη Θύελλα ξανά στην Α’ Εθνική)!

Έχουμε και λέμε για σήμερα: Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα “άσσος”  και άντερ, Απόλλων Σμύρνης – Άρης “Χ” και γκολ – γκολ  και τέλος Παναθηναϊκός – ΟΦΗ “άσσος” και όνερ.  Αυτά (και)  για tοday, καλημέρα, καλό ξανά ταμείο, σας φιλώ, να προσέχετε και τα λέμε ξανά (πρώτα πάντα, είπαμε, ο καλός μας Θεούλης), αύριο!!!