Hi guys, πώς μου είστε,  τι μου κάνετε σήμερα Κυριακή, όλα οκ;  Εμείς, εγώ βασικά όχι! Οι λόγοι (μου) φυσικά είναι, πάντα πια… στοιχηματικοί! Και έχει (εννοείται) να κάνει με τις φοβερές (!) μας προβλέψεις στο αγαπημένο μου πια (από πέρυσι που αρχίσαμε εδώ την θεϊκή μας συνεργασία) στοίχημα! Γιατί δεν μπορεί αγαπητά μου φιλαράκια να πιάνουμε, να τα πιάνουμε όλα χθες και να χάσουμε την Καλαμάτα! Για το όβερ (!), το 2-2 εννοώ της Μαύρης Θύελλας με την Νίκη Βόλου! Ακούς εκεί όβερ πλέον και η Μαύρη Θύελλα! Πάει, χάλασε μου φαίνεται και ο “Αλενατόρε“!

Φουλ επίθεση λοιπόν και αυτός! Και κουβά όμως έτσι (χθες) ξαναλέμε εμείς!  Πετύχαμε (βέβαια) τα άλλα δύο (Ρωσία – Βουλγαρία άσσος και Ουαλία – Αλβανία άντερ), όμως τι να το κάνεις, η ζημιά για το απόλυτο 3 στα 3, είχε γίνει από νωρίς, το απόγευμα του Σαββάτου, στον όμορφο Βόλο μας! Δεν βαριέσαι, υγεία να έχουμε και προχωράμε, που λέει και ο δυνατός  φίλος – αδελφός μου, αδελφός μας, ο πατριάρχης πλέον της  (καθαρής και τίμιας πάντα όμως) “ερυθρόλευκης” δημοσιογραφίας και “φαν” επίσης του μεγάλου Νίκου Αναστόπουλου, Διονύσιος Βερβελές!

Και αφού (βεβαίως και εδώ) αποθεώσουμε τον τεράστιο  Λουτσέσκου, που με το “καλημέρα” (με δηλώσεις για το VAR, το χαμένο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ μας κλπ.) φρόντισε να μας θυμίσει τον παλιό καλό, θεϊκό μας Ραζβάν και (αφού επίσης) απευθύνω  εκ νέου δημόσια έκκληση – τώρα, επί της ευκαιρίας δηλαδή που ξεκινάει και το Euro – προς τους υπέροχους και έγκυρους  ρεπόρτερ αναλυτές μας, να πάψουν πια να το λένε, να το αναφέρουν (νισάφι ρε) ως… τουρνουά (sic), το μπερδεύουν ίσως το τένις και  με τον Τσιτσιπά, πάμε now στα σημερινά μας (στοιχηματικά) ματσάκια:

Και να ξεκινήσουμε λέω στα προγνωστικά στοιχήματος με την Γ’ Εθνική: Διαβολίτσι – Πάμισος (9ος όμιλος) “άσσος”, ΑΟ Πόρου – ΑΟ Δαμάστρας (10ος όμιλος) “άσσος”, στις 5 το απόγευμα και τα δύο αυτά παιχνίδια μας και τέλος Νορβηγία – Ελλάδα άντερ για το φινάλε μας και για today, στις  8 το βραδάκι ετούτο. Αυτά και για σήμερα, καλημέρα, καλό ταμείο, υγεία να έχετε, να έχουμε όλοι μας και εμείς από εδώ φυσικά, τα λέμε πάλι, πρώτα πάντα ο Θεός, αύριο Δευτέρα το… μεσημεράκι, κλασικά! Σας φιλώ και φεύγω, αναχωρώ γρήγορα για την μαγευτική μας Στεμνίτσα της υπέροχης Αρκαδίας μας!